Vsechny moje bicycles maji mounts na tri kosiky pro lahev az na MTB a na starsim treking Raleigh 500 C na ktery jezdim v mizernym, pocasi do prace a ktery ma hlinikovy ram ma jen 2 kosiky na lahev . Chtel bych si na kola zadelat jeste jeden kosikpro lahev nad stredove slozeni pod trubku . Jaky mate reseni , diry do ramu vrtat nechci a ani nebudu . Kdyz dam clamps ktery se pouzivaji na hadice tak to bude vypadat osklive . Mate jiny reseni ? Nebo vyrobit 4 duralovy objimky se zavitem podobny ty na presmykac aby to vypadalo hezky a profesionalne ?
Viděl jsem láhev i na řídítkách, nějak to tam jakoby viselo. Také už kolem mne někdo projel a měl láhev nějakým způsobem uchycenou na sedlové trubce.
Oba způsoby ale nejsem schopen podrobně popsat, jen jsem to zahlédl na pár okamžiků, když jsem dotyčné cyklisty míjel...
Ja chci kosik na lahev dole u stredovyho slozeni kvuli tezisti a pak je tam pro to mista vic nez dost , na sedle mam brasnicku s minicajkem lepidlem a flekama , taky pouzivam trojuhelnikovou cyclobrasnu do ramu a paniers vzadu na nosici taky furt se sebou netaham i kdyz mam vetsinou na riditkach cyclobrasnu kvuli kamere nebo triedru a to je jeden z hlavnich duvodu proc s tim kosikem na lahev dolu pod ram .
U nás v cykloprodejně prodávají, přímo k tomuto účelu, objímky s matičkami na přišroubování držáku.
Diky za radu , uz jsem to vyresil aby to nevypadalo jako ausus chce to na bike junkyard a tam si ze starych letitych bicyclu muzu krasne delany objimky z duralu odsroubovat a jen vylestit . Morcak me taky poradil , uvidim co bude vypadat lip .
kdyz das clamps do cerny buzirky a zavit schovas dole tak to bude docela hezky, mam to tak udelany
To je dobry napad . Usetri me to cas . Buzirka ale casem zacne praskat . Jenze ty objimky (clamps) se nechaji nalakovat , nejlepsi asi bude powder coated , je to asi nejlepsi trvanliva povrchova uprava kovu , zitra par takovych clamps soupnu klukovy at je v praci strikne a hodi do pece i s kosikema , mam tady dva stary ale jsou super , powder coating jim rozhodne neuskodi ...... zadnou cernou buzirku , barvu jakou chci ja , silver kosiky a modry clamps , v praci mame z objimky nerezi a maji sroub ze stanley steel na hex key , myslim ze to bude vypadat OK .
Uz to mam hotovy , stary objimky z duralu cerne powder coated s powder coated kosiky pro lahev ve stribrny barve vypadaj jako original z tovarny , vypada to na kole moc hezky a nerez srouby na hex key ktery jsou v duralovy objimce zapusteny tomu daly fazonu . Ja mam rad hezky udelany detaily .
hezkou clampu dělá TACX, je to ale také otázka ochoty invetovat
naši triatlonisti mají taky kde co (asi bychom se divili)
Vetsinou to je kvalitni aftermarket a zadna made in cina , vsechno na obednavku a silene predrazeny . jsi ochotny zaplatit za kosik na cyklolahev 45 $ nebo i vic , ja rozhodne ne .