Vzhledem k tomu, že se to občas ztrácí, popř. kříží, když účastníci doplňují své zprávy napřeskáčku, dovolila jsem si založit jedno téma, které by POUZE sledovalo, kde je nakolík právě teď. Tj. poslední by se zapsal, doplnil eventuelně komu a kdy se chystá předávat (či už předal), abychom my ostatní viděli, že je v pohybu :-) Blog a mapu holt dopíšete, až budete mít čas...
Pořadí dosavadních nositelů se pokusím rekonstruovat, pokud jsem někoho vynechala, tak se nějak "zavětvete" na odpovídající místo, ať ten sled směrem shora dolů odpovídá, ano?
Super, moc díky :o)))
Nakolík Vás všechny zdraví. Právě včera dojel spolu s Holfim do Telče a pár dní se bude toulat se mnou. Zatím si jen letmo prohlédl Telč a odpočívá. Zítra si ji prohlédne více a ve čtvrtek bude se mnou šlapat do práce. Zadaříl-li se a cestou nezahynu, vše nafotím. Mějte se všichni fajně,
Wíí a Nakolík
NaKolík byl dnes předán u rybníka v obci s poetickým názvem Hladov (cca 20 km od Telče).
Foto z předání je smontované, bo tam nebyl nikdo, kdo by nás vyfotil. Do dokumentace dán oba originály.
Wíí odfičela zpátky k Telči a já sem s NaKolíkem dnes dojela do Studenca.
NaKolík přejel hranice Jihomoravského kraje. V Novém Městě na Moravě ho převzal Netopirat s Radkem a odjeli směrem na Perštejn a pak dál...
Hlásím dojezd do Adamova i s nakolíkem. Já po cca 90 km Radek po 190 km a to ještě šlape domů takže bude mít dnes cca 270 natočeno. Pár fotek jsme udělali a pár hezkých míst projeli. Postupně budu doplňovat do blogu a do mapy.
Dneska jsem ho dostala od Evy pod Pálavou u Novomlýnských nádrží a popovezla jsem ho přes pár rozhleden až do Bořetic.
zítra odpoledne NaKolík předávám dalšímu na Janohradě
Jeeee, ty mas svuj hrad? Bohata nevesta :)
že by? to raději ne, kdo by to uklízel ... raději se toulám v terénku na kole, ale Janohrad stojí za návštěvu... doporučuji
tak jsem napsala blog, dala 20 fotek a nic... nechce se to uložit
škoda práce, bohužel...
zítra jedu na víkend mimo, tak pak to zkusím opět... abyste byli v obraze...
A zaškrtla jsi souhlas s podmínkami?!?
Pokud budeš mít problémy, tak se ozvi redakci nebo Václavovi nebo Yokozunovi. Určitě to dořešíte. V tom bude jen nějaká prkotina.
jasné... dneska to zkusím znovu, snad se konečně povede... a souhlas jsem zaškrtla, fotky zmenšila, aby nezabíraly toliko místa... tak nevím... jen mě nebaví pořád opisovat ten blog... protože jako text nejde přesunout jako kopie, což je taky nahouby... nebo možná mám nějaké starší vybavení PC a pak bohužel...
Jsem málem zapomněl... Od 16:00 jsem převozníkem JÁ. Přebral jsem ho od Jany na Janohradě. Prostě rodinné sídlo... :-)
Dnes naposled je Nakolík strážen líp, jak Řecký dluh. Odpoledne jej odevzdávám Marrierovi v Hodoníně.
Jen aby ti ho to zvíře vydalo :o)))
Ale v nejhorším to předáš jako soupravičku :o)))
S krmením na měsíc a v Nivnici si ho vyzvednu. :-)
NaKolík před půlhodinkou předán dalšímu hlídači... :-)
PS: Ale určitě by naše Vendula kamaráda uvítala... :-) A krmení máme dost...
Tak jsem ho dnes převzal od Marriera, potáhal ho po Chřibech, teď jsem ho svěřil hlídači ( je už starší tak hlídá se zavřenýma očima ), a navečer ho předám StandoviG1.
StandaG1 převzal NaKolík v neděli 9/9/2012 v 19:45 hod. od kolegy Grille. Pokračuji v putování s NaKolíkem...
Pohyb nakolíku v úterý 11. září: vyrazil jsem podél železnice na sever do Hulína, doprava směr Holešov (zámek, židovský hřbitov), podél železnice, přes Chomýž a Brusné do Bystřice pod Hostýnem, od hřbitova po silnici vzhůru na Hostýn (40 minut), zde pivo, rozhledna zavřena, kostel jsem nenavštívil (znám jej). Cesta zpět: sešup po lesní a polní asfaltce do Rusavy, dále přes Chomýž do Holešova, do Količína a doleva do Kurovic, přes Tlumačov do Otrokovic, zde 2. pivo malé (domů jen 700 m). Celkem 86 km/6 hod. brutto.
Tento pohyb nakolíku prosím do blogu.
Sem piš, prosím, jen předávky dalšímu.
Dííííky :o)))
Hele, já vím že je to pozdě, ale mě to psaní nebaví, nebylo by lepší, kdyby byla jen stránka s formulářem, kde by bylo datum, trasa, kdo vezl a popřípadě malé pole pro stručný popis ?? Mě se do toho psaní vůbec nechce, maximálně můžu poslat záznam GPS ;o))
Jako by jsi tušil, že se do tebe už skoro měsíc chystám rýpnout :o)))
Tak samozřejmě formulář je dobrý nápad na příště.
Teď už se dělat nebude.
Nicméně bohatě postačí, když do blogu jen napíšeš KDY, KDO a KAM nakolík vezl. Nemusíš se nijak rozepisovat, když nechceš.
V podstatě jde hlavně o záznam té trasy, data a účastníků.
Tohle by jsi snad zvládnout mohl, ne?!? :o)))
Jo a samozřejmě by bylo také dobré zadat svoje trasy do bikemap.net.
No nevím, asi bude lepší dělat mrtvýho brouka ;o)))
Nedělej z toho vědu. Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, jak tam vložit text z nějakýho editoru (Word, WordPad, NotePad), pak jsem od básníka udělala Ctrl+C a Ctrl+V do toho editoru, hlavičku zachovala, jen přepsala údaje kdo, kdy, kolik km a jaký bylo počasí :) Do Komentáře vypiš třeba jen místa na trase (můžeš oddělovat pomlčkou :). Mi to tak přišlo dost fádní, tak jsem ta místa spojila textem, ale víc jak půl hodiny mi to stejně nezabralo. Pak to z editoru zase Ctrl+C a Ctrl+V prskni do blogu, nahraj k tomu nějaký fotky (u jedné dej souřadnice, ať se to objeví na mapě) a je to. Další půlhodinu máš na naklikání trasy do mapy a nemáš za hodinu co dělat.
Práca velká žádná a regule budou dodrženy.
MLHO!!
Probírali jsme to přece nedávno!!
http://mojecestina.cz/article/2009021003...
:)
NaKolík před chvílí od StandyG1, mým jménem převzal brácha Dan, kousek od Zlína (Lípa) a veze jej do malebné vísky Bratřejov. V neděli jej společně potaháme, ještě s dalším bráchou Radkem, po Vizovických vrších, přes tajemné pohanské místo - Klášťov (753 m.n.m.). O výsledku budeme včas referovat v blogu... :-)
Nakolík je stále v Otrokovicích, ještě s ním někam vyjedu. Je na něm vidět, že se do Nivnice a na všechny účastníky náramně těší! Včera mi radostí skoro vyskočil z batohu (na jedné díře v asfaltu)!
Po dohodě s Radkou dovezu štafetový kolík zvaný nakolík ve čtvrtek 27/9 cca do 15. hodiny.