POTREBUJI TRASU KOLEM SVETA NA KOLE 1NA TYDEN 2NA MESIC.3 NA 2TYDNY TECH 80KM DENNE NECO VIDET A SEM TAM LETET A SEM TAM LOD ...NEJLEPE BEZPECNOU CIVILIZACI SPANI KEMPY CI VOLNE
Try http://gorp.away.com/gorp/activity/biking.htm
hele preloz to z hotentotstiny do cestiny
Tak jo , to pervni slovo je zkus si a pak uz jen nasleduje adresa toho web site .
Myslím, že to Morcak myslel spíš na bIANKA...
Mozna ze si Morcaka v CZ az tam budu na chvili vypujcim kdyz uz ma ty ulety a snad se pak z nich czpamatuje , vod tad po tad and do not cross , to plati vsude a ja jsem byl klidny uz dost dlouho ........
Ale no tak... Přece se nebudeš hned rozčilovat... Abych řekl pravdu, tak já tomu dotazu taky moc nerozumím...
Já taky ne...
Hlavně by měla být v naprosto jiné rubrice - tady zanikne...
Holka se chce prolitnout asi po jistych kontinentech ve svete nebo okolo sveta a prilezitostne si zajezdit na kole a udala kolik ma na to casu , tak jsem ji dal site kde si muze vybirat kde muze bicyclovat v celym svete draze i zadarmo , s pruvodcem i bez , zcela bezpecne a dokonce i s Morcakem s kterym by se schodla kdyz si bere na plavani v mori nenafouknutou vestu a flasku pitny vody ....... a ne ze z toho sklebu dostanete krece !
zůstaň v klidu, Vlad debile, na Morčáka a na ostatní nešahej
Tak se me zda ze vy dva s Morcakem mate diru do hlavy jak do prdele .
koukam ze uz ti to nejde ani cesky, ani englixky, nejak se ti to smichalo s hotentotstinou ty hrdino
Ani ne Morcaku , ale vypada to ze misto malyho mozku mas v debilni hlavicce velky hovno ! Ze ma cestina ty potomku incesta je correct ? !
To jako že vezmu kolo, sednu do letadla, za týden sednu na to samé letiště, ale mezitím jsem obletel svět, občas vystoupil a projel se na kole?
Já teda nevím, jak si to na ten týden představuje dotyčná osoba bIANKA, ale mě to přijde, že to za 1NA TÝDEN lze stihnout jedině tak jak píšeš. Pak ale nevím, proč nás tím obtěžuje, protože letecké řády si najde na internetu, kam se evidentně dostane...
Podle me to psal nejakej provokater, ale nechapu co chtel vyprovokovat
Dobra pujcka na oplatku ty imbecilni blbe ......
Alealeale, to se nám to rozjelo.
Pokud já vím, tak nejrychlejší cesta kolem Světa se dá zvládnout za ...když hodně, tak hodinu, a to se čtou i informační cedule na trase. Třeboňáci budou vědět......
Akorát nesmí být po dešti, to nedoporučuju, zkusil jsem v sobotu, následovalo vysušení, odbahnění, atd:-) Jo, a taky se nesmí hladina Světa držet moc vysoko, to je to samý jako po dešti:-))
Vědí i netřeboňáci...
Já jsem dávala pozor při zeměpise :o)))
ja uz jel vokolo Sveta nekolikrat, kam se na me hrabe Michal+Lucie
to uz ani snad nemuze psat Vlad, to by musel mit v hlave misto mozku prazdno, anebo trosku slamy,...
! Uz sem nepiste, nekdo se asi vydava za Vlada, aby ho pospinil, dalsi odpovedi na jeho vylevy nemaji smysl !