Naše cesta vedla na jedno z nejhezčích míst na Hlubokou.
Cestou nás bohužel přepadla jedna z nejhorších bouřek, co jsem kdy zažila. Krčili jsme se s dětmi pod mostem a koukali, jak se zaplavují silnice proudy vody. Když začali padat kroupy tak jsem již dostala i strach. Kupodivu děti to pojali za…
Tak tohle snad nemůže nikdo myslet vážně.
Délka do blogu minimální, o obsahu se snad ani nemá cenu rozepisovat. No ale budiž.
Je mi taky trochu záhadou, co má společného Hluboká a Českobrodsko...
Ale co nesnáším, jsou hrubice. Kroupy padali, děti to pojali, kroupy vletěli, děti měli legraci...
Doprdele, když už je někdo tak blbej, že neumí česky a je schopnej ve 3 větách udělat 5 hrubic, tak ať se na psaní vysere anebo si to aspoň nechá zkontrolovat od někoho, kdo na ZŠ měl z čestiny aspoň trojku.
... jeli z Českého Brodu na Hlubokou, tak jsem to pochopila já. Vzhledem k ostatním aktivitám dne to vidím jako normální pokus o světový rekord:-)).
...řekla bych, že nejeli nikam...
Někam možná jo, ale určitě ne na kole.
:-(
Zoo a zamek na hluboke opravdu jsou, takze je mozne, ze tam opravdu byli. Jen me tam zaujala veta, ze tam neni moc cyklostezek, protoze jsem se tam prohanela s detmi po luxusni cyklostezce podel Vltavy a dle mapy jich tam je jeste hafo. :-)
Tak informaci, co je na Hluboké, najdeš absolutně všude - na internetu, v každém infocentru, v každém průvodci a mapě.
Anebo tyhle dvě atrakce možná někdy opravdu navštívila.
Samozřejmě se při studiu materiálů dozvíš také to, že jsou tam cyklostezky, ale dotyčná zřejmě měla informační letáky pro pěší túristy.
Je ale fakt, že se nikde nedovíš, že Hluboká jme na českobrodsku, to je opravdu novinka :o)))
v letáku by nebylo tolik chyb, takže si to možná vymyslela a ještě blbě. Vzpomínám, že z Budějic nám chvilku trvalo, trefit se na cyklostezku co vede k Hluboké, v nějaké zahrádkářské kolonii se nám ztratila, ale pak se zase našla.
Zde je taky hluboká a plno památek okolo. http://www.mapy.cz/#x=16.154620&y=49.999591...
Tak kde jsou ty fotky dětí, jak se krčí pod mostem? To by článek dost vylepšilo, protože než "plakátovky" focené s malou hloubkou ostrosti, tak u cestovatelského článku dám přednost autentické momentce z nejobyčejného kompaktu ;)