A tím nemyslím "zatracované" vidlice. Už loni jsem si na Sport Life v Brně "osahal" - podle mě - velice dobré řazení, ke koupi jsou přehazovačky (kompatibilní se shimanem i sramem)...
Máte se sentůráckými komponenty nějakou zkušenost?
Suntour... a komponenty...? Něco mi asi uniklo... Nemyslíš spíš SRAM...?
Beru zpět...! Dneska mi to nějak moc nemyslí...
Už na to koukám a nestačím se divit...
Já si myslím, že ty přehazky špatný nebudou.
Vypadá to docela slušně... Takový Hi-tech... Dováží to sem vůbec někdo...? A co ceny ?
Dováží, jsou na to reklamy ve Velu.
S komponentama Suntour mam zkusenosti jeste z doby nez je prestal delat,takze pro tebe asi moc pouzitelny nebudou.Konkretne sady Radius a XC-Expert.No byly v celkem bezny kvalite,neco vydrzelo docela dost,treba naby,neco odeslo za sezonu,treba prehazka,radilo to hur nez Shimano ale treba radici packy na MTB vypadaly fakt vyborne.No moc jsem ti asi nepomoh :-)
Suntour má bezva přesmyk s vyklápěcím (odpruženým) dílem na natlačovací straně k řetězu. Stačí čtvrt obrátky a řetěz už jede "o stupeň výš". Bez doprovodu nějakých pazvuků ve stylu drrrrrrrrrr.
Někdo může říct, že to maj ostatní už také a dávno. O to se nehádám a ani se nechci přít. Jen dávám na váhy cenu - funkčnost - provedení (vodítko je kvalitní nerez) - výdrž, mám ji dva roky a v létě běhá bláto,voda,prach a přiznám se moc ji nečistím. Ostatně od zadního kola je "bita" hned v zápětí po očistě.