Všude je levný něco jiného, musíš hledat a hladat.
Jenže levný neznamená zárověň přijatelně kvalitní. U zvonku asi bude celkem jedno jak je kvalitní, maximálně nebude zvonit, ale u lanka, přlby a sedátka už tohle určitě neplatí.
Tak to by ses divil, jaký jsou mezi zvonkama rozdíly. Nakonec jsme pro syna a synovce vybrali takový ten klasický (zvoní crrrrnk-crrrrnk, ne jenom cink). Nejodolnější jsem vyhodnotil ten se žlutým středem. Zvoní tak krásně, že si dám asi jeden takový na koloběžku a jeden možná i na kolo.
Jo a sedlo mi nesedlo žádné. Tak jsem loni zakoupil za tři stovky "značku" Tour de France v Globusu (letos už jsem nic od této "značky" neviděl), a je relativně příjemné.
Jako obchod s celkem slušnými cenami mi přijde kupkolo.cz.
Zatím jsem tam nakupoval jen jednou a bylo to celkem v pohodě. Jen plášť složili takovým divným způsobem, ale nic mu není.
KupKolo má super nabídku a ceny, jen škoda že se u nich nedá nakupovat, zkusil jsem dva prohlížeče, zabezpečení všude klasika (jak je nastaveno při instalaci) a pokaždý mne to maže košík, takže tam mám jen jednu věc :(. Jedině teda koupit jinde nebo emailem, očividně má jejich eshop problém s tím když má někdo připojení přes mobilní síť, což jsem já.