Zdravim Vas a hlavne majitelov Chariot Cougar 2-miestnych. Akurat sme sa vratili zo zrazu a partak, ktori isiel jednu trasu za mnou mi pri zastavke vravi, ze nevie, ci nemam nieco zle, ale ze mi vozik pri slapani pohupava dost z jedneho boka na druhy ako taham do pedalov. Pozerali sme to, ale nikde sme nic nenasli, pri slapani nemam tendenciu s bikom naklanat ako slapem. mam celoodpruzeny Giant s maestrom a chcem sa spytat niekoho, kto ma podobny vozik, ci sa tiez s niecim podobnym nestretol. moze to byt aj to, ze mam nastavene odpruzenie jemnejsie, nie podla vahy oboch deti, kedze behame dost offroad a ptoom na ceste moze sposobovat hlavne toto, ale moc sa mi to nezda. skor by som to tipoval na nie dobre upevnenie tyce v cape, ktora nie je tak pruzna na slapanie, ma niekto podobny problem, napad?
tohle by mně celkem zajímalo, ráda bych totiž jeden takový vozík koupila. Zkusím se poradit u prodejců... jestli to bude v nastavení tlumení pak se to dá pochopit ... jenom aby to nebil problém s kloubem.
Dobrý den, jsem prodejce dětských vozíků, ale s tímhle problémem, který popisujete jsem se ještě nesetkala. Charioty právě většinou drží jak přibité a nehýbají se prakticky vůbec ani při poměrně dost podhuštěných pneumatikách (vlastní zkušenost z terénků :)) Možná bych Vám opravdu doporučovala navštívit Vašeho prodejce a nechat si vozík zkontrolovat...přece jen vozíme v nich to nejcennější ;)