Nechal jsem se společně se svou manželkou Blankou zlákat a na přelomu května a června jsme společně s její sestrou a jejím manželem vyrazili s jednou libereckou cestovkou do Chorvatska. Celý zájezd byl organizován především pro cyklisty. Jako bonbónek na závěr celého pobytu vyrazilo pár cyklistů…
Božemůůůůůůj, jáááá už chci na dovolenou :o)))
Taky mne to vzalo. Ještě že nepřidal fotky :-))
To bych mu pak ale musela dát palec dolů - solit otevřené rány si nenechám :o)))
Takže to mám chápat tak, že jedeš se mnou na KOLE (opět) na Velkého Zvoníka? :)
Kua, další provokatér...
Nemůžu říct, že bych na to nemyslela :o)))
O tobě jsem si ale myslela, že tě to nebude lákat, páč už ho máš odškrtnutýho :o)))
Já to tak neberu, že odškrtnuto a nikdy více... ;-) Krom toho, nemám "splněného" Fanoša Pepína, tak uvažuji, že bych to letos zkusil...
Akorát si asi budu muset "vytunit" silničku; prostě tam dát ještě lehčí převody... :)
Uvidíme podle počasí, ale pokud ano, tak já jedu autmo až k bráně.
To neděláš dobře. Obereš se o příjemný rozjetí a zahřátí a vlítneš rovnou "do nejlepšího". Jel jsem to tak i tak a od jezera je to lepší, i když mi tolik nevadí hned opřít kolo o kopec. Lelek ale tehdy brsnil a napodruhý od jezera si to pochvaloval.
Heky, tu druhou stranu si dej. je na kole zajímavější. Něco už máš v nohách a v zatáčkách nevorazíš jako na severní straně :-)
Vysekávám hlubokou poklonu. Když jsme před dvěma lety stáli u brány a za poplatek tam jezdily auta, dožral jsem se a vykašlal se na Juru. Dodnes toho lituju...
tak auta jezdí na Glockneru,Na Stelviu,všude...nechápu to moc.....
tak ovšem,ve Vašem věku,klobouk smekám...Sveti Jure je náročnej,kam se hrabou alpští velikáni) navíc,sucho,voda žádná..... hlavně ten tříkilometr na konci po té rovince,co)