Můj dres je na hadry, nejspíš ho pietně pohřbím i s rozsekanou přilbou. „Nedělej to, to je trofej,“ přesvědčují mě ostatní. Sedíme v restauraci na okraji Berouna a za sebou máme dvě hodiny jízdy terénem. Já navíc promáčklou helmu, roztržený dres a šrámy po celém těle.
Jitko, OKAMŽITĚ PŘESTAŇ BLBNOUT!!! Za týden odjíždíme :o)))
Jinak ale gratuluji, že to dopadlo jak to dopadlo.
Jo a mimochodem - dres jsi měla podruhé. Poprvé jsi v něm jela na srazu :o)))
Takže už byl vlastně obnošený :o)))
Jo a doufám, že ten dres vezmeš do Alp sebou :o)))
Ten teď pojede na ty dvoutisícovky sám :o)))
Člověk spadne hned! Já několik let z kola nespadl. Myslel jsem si, že to ani nejde...
A loni jsem spadl hned 3x...! A rozlomil helmu!
Tak už zase vím, že se spadnout z kola dá.
Hlavně, že jsi celá! Hezké léto přeji a hodně Km bez pádů!
Mohu potvrdit, že jízda v noci je zajímavá a úplně jiná než ve dne. Když jsem za naprosté tmy (blbec měsíc byl zalezlý) sjížděl z Pusteven směr Frýdlant, tak jsme netrefili tu lehčí cestu a vzali to rovnou kamenitým korytem, kudy to mnozí nejezdí ani za světla :-) Byla to dřina, ale zvládli jsme to bez ztráty, jenže ta velká únava se přece jenom projevila, o kousek dál na výrazně lehčím sjezdu lesní kamenitou cestou, když jsem netrefil tu správnou mezeru mezi kameny, jeden se zablokoval a druhý smekl a já jsem polámal roští vedle cesty. Hlava ani helma nic a byl bych spokojený, kdybych rozsápal jenom dres, zato levá ruka a stehno má už 5. den takové hodně divné barvy celého spektra :-) jenže otlučený a rozražený pravý kotník o kliku není nic moc.
Asi jsi měl na mysli Frenštát, ne? Frýdlant je o kus dál.
Mimochodem, za chvíli tam vyrážím na sraz ležáků.
Nikoliv, směr Frýdlant, abych byl přesnější tak směr pravý okraj obce Kunčice pod Ondřejníkem a dál na Lhotku.
Z Pusteven do Frenštátu sjíždíš po luxusní asfakltce a po té když nemusím nejezdím :-)
Kterak se dá přijít k takové profesi, smím-li na autorku s tak odvážným dotazem a samozřejmě není-li podobně náročné jako třeba stát se modelkou nebo ještě trefněji 'paní ředitelovou'... ?
Rychlejší odpověď dostaneš, když se jí dotážeš přímo http://www.nakole.cz/kontakty/
:o)))
Tady by tvůj dotaz mohl zapadnout.