Už už pomalu tahám Zlínské vlákno nahoru, protože se to blíží. Takže kdo je tu "naživu"?
Já budu převážet do Zlínského kraje, takže už pomalu přemýšlejte komu a kam?
Já žiju, jen ještě nevím úplně přesně jak budu mít směny, ale snad 4.5. 8.9.10 září bych měl mít volno. Pokud se nic nezvalaší.
NaKolík přebírám 7.9. odpoledne, ještě v sobotu bych ho protáhl Slováckem a v neděli bych jej mohl převézt směrem na Zlínsko, stačí jen říct kam. Můžu podél Baťáku klidně až do Otrokovic nebo i Zlín...
zdravím... včera jsem se s Nakolíkem trochu toulala přes 3okresy, ale jen okrajově. Jela jsem část stezky do Kyjova a pak směr Koryčany(přehrada)a dále Stupava ke sjezdovce, kde jezdíme v zimě lyžovat a pak zpátky... Zítra ho předávám na Janohradě a pak hned přidám něco do blogu i fotodokumentací.
Předání se blíží mílovými kroky, takže bych už pomalu potřeboval vědět komu budu předávat a kde.
Já NaKolík přebírám v pátek 7.9., v sobotu ho ještě povozím po Slovácku a v neděli 9.9. bych jej podél Baťova kanálu převezl k Otrokovicím, případně do Zlína...
Tak kdo se hlásí k převzetí a odkud?
V neděli bych ho od Tebe převzal v Uherském Hradišti a potáhal ho po Chřibech. Předat dál ho můžu další čtvrtek nebo pátek popř až 18 nebo 19 září.
Jo, to by šlo, pošlu ti obálkou kontakt pro všechny případy. Napiš ještě, v kolik by ti to nejlíp vyhovovalo.
Radka by měla poslat mailem kontakty na ostatní přihlášené na etapě, zatím se nikdo jiný než ty neozval. Tak snad nezůstaneme sami dva, jako na Vysočině... Do cílové Nivnice bych ho v nejhorším dovézt mohl... :-)
Zdravím přátele,
nějak jsem úplně zapomněl, že jsem se k tomuto úkolu dobrovolně přihlásil. Jsem také z Otrokovic. Mám ale momentálně problém, neboť zítra odjíždím do Tater a vrátím se v neděli večer. Jsem sice důchodce, ale mladý, takže své si odjedu na kteroukoliv stranu, resp. si pro nakolík přijedu. Od úterka 11/9 jsem k dispozici. Kontakt v mailu odeslaném všem ze ZK.
Vkládám text mailu poslaného 4. září 2012 11:07 StandaG1 všem převozníkům Nakolíku ze Zlínského kraje:
Zdravím všechny,
tak abychom o sobě věděli, trochu jsem korespondoval:
- zřejmě "marrier" převezme jako první do Zlínského kraje
- od něj štafetu převezme Grille/Otrokovice v neděli 9/9 ráno v UH
- od něj v neděli 9/9 večer převezmu já - StandaG1/také Otrokovice
- a posledním je zřejmě "kokosovo"/Slavičín.
Pokud je tu nějaká chyba, napište - ať nevznikne nějaký zbytečný zádrhel.
Protože jsem v důchodu a mám dost času, pojezdil bych (s NaKolíkem i s přáteli) v pár dnech nepokrytou oblast Kroměřížska, Holešovska i Vsetínska a samozřejmě Zlínska. To bych viděl na 4 - 6 dnů, takže pak bych po dohodě předal poslednímu "kokosovu". Taky jsem ochoten se zapojit ještě jednou a třeba NaKolík znovu převzít na pár dnů a dovézt 26/9 do Nivnice. Tímto se nijak nevnucuji, ale stejně jezdím skoro denně.
Standa.