Milé kamarádky nakolačky a kamarádi nakoláci :-)
Opět jsem o trochu postoupil v ovládání mého nového mobilního telefonu pro seniory "Aligátor" - naučil jsem se ovládat červené S.O.S. tlačítko na zadní straně tohoto složitého přístroje. S tím tlačítkem to je takhle: zadá se tam až pět různých telefonních čísel a když pak někdy to se mnou třeba někde sekne nebo budu mít nějaký problém, tak to tlačítko zmáčknu a na těch pěti číslech to zazvoní - a ti dotyční mi pak pomůžou.
Jedno číslo jsem zadal Ane, druhý synovo - a tři čísla mám neobsazený.
Takže vyhlašuju konkurz na tři z vás, kteří budou souhlasit s tím, abych si je zadal do S.O.S. systému - no a když pak bude nejhůř, tak že by se o tom dozvěděli i oni a vyjeli by a pomohli by mně!
Ale je jasný, že ten, kdo se přihlásí, to nesmí brát na lehkou váhu - určitě si to budu chtít prověřit, budou nějaký cvičný poplachy, v noci, za sněhu... tak abych potom někde nevypustil duši! :-)
Tak teda - kdo má zájem?
:-)
Jedno číslo si dej 112 a druhý nějaký šikovný pohřební služby, aby ses tam dlouho neválel a jedno třeba TV Nova aby z toho taky rodina něco měla :-))
A já vůůůůůůůůůůůůůůl si myslel, že se o tu možnost být jedním malinkatým kolečkem v soukolí mého osobního záchranářského týmu budete přetahovat (a i mě tak trochu korumpovat, abych si vás vybral)! :-)
Já předpokládám, že zdejší reakce jsou pouze divadlo a že obálkami jsi obdržel nabídky s konkrétními částkami.
Nabídky jako za kolik koupí ledvinu, játra, srdce a tak?
Tak nějak?
http://www.youtube.com/watch?v=3HdCUBni9Lc