Termín: 17.06.2012
Místo: Praha
Aby se NaKolík nevozil jen mezi auty po Praze, tak ho vezmeme do "mokré divočiny" kousek za město. Projedeme Modřanskou roklí, Cholupice, Dolní Břežany, Libeň, Libeř, po modré podle potoka do Zahořan, Zahořanský potok a 11 brodů, Petrov, Třeštibok – vyhlídka na trať Posázavského pacifiku a Sázavu…
tak co, nikdo s námi nepojede, zchladit se do brodů?
Docela bych i jel, ale více by se mi to hodilo už zítra, tedy 16.6. v sobotu. Opravdu jsi tím 17. červnem myslela až neděli ? Ptám se tak blbě jenom proto, že neděle nebývá zas tak častým termínem celodenních výletů, no :-)
Radka byla rychlejší, jo v sobotu máme "garden party" dlouholetá záležitost s přáteli u nás na zahradě. Kdysi jsme pro děti vymýšleli hry v podání bojovek v nedalekém lese, dneska hrajeme petanque, popíjíme a papáme, děti jsou nejspíě v hospodě :-)
Ahááá :-) Tak si to hezky užijte, počasí na to budete mít ;-)
Mně se to nakonec zítra nehodí :-/ Ale tu neděli mám ještě v jednání, možná bysme dorazili dva, možná tři kousky, pokud tedy nepojedeme úplně jinam. Každopádně se na nás nijak nevažte, buď se na místě startu včas ukážeme nebo ne...
Jo, a co znamená to "na modřanské stezce u odbočky ke kinu" ? :-) To je, prosím, kde ?
jedeš po stezce, v tvém případě asi na ní najedeš v Braníku, projedeš kolem lodi, tam je nová stezka kolem golfového hřiště, nebo po staru kolem zahradnictví a stále rovně směrem na Zbraslav. Pak je cedule, která ukazuje odbočku do Modřanské rokle a tam je sraz, kousek za viaduktem je kino resp. biograf Modřany. Jo a také je v těch místech převozník s lodičkou na druhou stranu řeky.