Dobrý den Vám přeji,
měl bych dotaz. Mám typu vidlici typu "srsuntour nex 4610 V2" na kole Skott sporster P4.
Vidlice začala dělat zvláštní věc. Když přepnu z měkkého chodu, na chod pevný, tak začne vydávat divný zvuk, jako kdyby tam narážely dva kovy na sebe navzájem a až po několika násobnem zdvihnutí předního kola při jízdě se to ustálí a je to již pevné.
Zdá se mi, že to není normální, protože ze začátku používání to při přepnutí bylo rovnou pevné a nic na sebe nenaráželo.
Poprosil bych Vás o radu, je toto vada, která je hodna reklamace?
Moc Vám děkuji a přeji krásný den.
S pozdravem
David.
Jestli se v tom ozývají nějaké kovové zvuky a něco tam naráží, tak je to na servis zralý každopádně (pokud se necejtíš na přiměřenou rozborku sám). A pokud je to v záruce, tak není vůbec co řešit. Šup s tím do záručního servisu co nejdřív. I kdyby to nebylo uznaný na záruku, tak ti to dají do kupy a nedomrví se to ještě víc.
Moc moc Ti děkuji za reakci, myslel jsem si to, ale další rada se moc hodí...ještě jednou moc díky a at se daří a at to jezdí.
Písnu sem jak to dopadlo, snad to uznají jako záruku, když to začalo dělat bez nějakého extrapádu.
Díky ahoj.