Je tady nekdo kdo ma maxe a mel by chut vyzkouset pridelat na predni vidlici nahoru nejaky svetlo, treba jen prilepit izolepiu baterku tam, kde mely stary kola svetla-reflektory
potreboval bych vedet, jestli pri slapani bude pata nohy zasahovat do svetelnyho kuzele, nebo ne
jedna se o to, jestli je mozny dat svetlo na otocnou cast kola, nebo bude muset byt mezi klikama na cumaku kola - a bude svitit porad primo dopredu
diky
Nad tímto umístěním světla jsem taky uvažoval, ale nakonec mám světlo na levý noze vidlice skoro až dole. Má to nevýhodu že je světlo namáháno otřesy a už mi jednou upadlo. Já mám ale 4ku a zkoušel jsem ho dát taky nad brzdu a světelný kužel lízal pedál, takže pata mi překáží. Fungovalo by to asi takto: nešlapu - svítím, šlapu - blikám.
u 4 ky to nejde, to sem se dival, u maxe se mi zdalo ze to pujde, ale bez vyzkouseni se to poradne nepozna
svetlo dole na vidlici strasne spatne osvetluje zvlnenej teren
Ja mam svetlo na presmykacove trubce a mam stejny psychologicky problem. Jelikoz sviti nejen dopredu, ale i do stran, pri slapani mam po stranach stroboskopy coz neni uplne idealni. Na vidli (nahore uprostred) by to bylo stejne (ne-li horsi). Na te noze vidle to zni nejlip, ale zas nevim, jak dloho se to tam udrzi, jak dlouho to zustane ciste a tak... Tam jsem to nezkousel.
Co zkusit zabranit tomu sviceni do stran,treba izolackou nebo tak neco.....