1. června navečer jsme se vydali zpod Kozákova na cestu k soutoku Labe a Jizery.
Můj plán jet z Poděbrad po pravé straně Labe, z Nymburka po levé a z Brandýsa do Mělníka po pravé nedoporučuju dálkovým cyklistům s nákladem (popř. ještě s vozíkem), kteří by chtěli frčet. Labe není Dunaj. Často se…
Tvůj blog mně potvrdil to, co jsem tu už postupně vyčetla. Z Lázní Toušeň po levém břehu až do Kostelce n. Lab. (jen v Brandýse přejet řeku do Staré Boleslavi k bazilice sv. Václava a hned zpět), po pravém do Mělníka a pak už sledovat CT 2. Asi to ale pojedme obráceně (proti proudu), navíc to je moje teorie - chlapi pak mrknou do mapy a může to být úplně jinak :-). Takže díky za další informace.
Dnes jsem zjistila, že Labská 24 existuje někde i ve skutečnosti :) A je to ve městě cyklistů na soutoku Labe a Orlice.
Na zřejmě posledním letošním cyklovandru se jelo i podél Labe. Na 1. fotce Labské hrčáky - pro mě překvapení, Labe bylo krásně slyšet jako někde u Špindlu.
2. foto: výjezd z Nymburka po pravém břehu byl dobrý, cesta pokračovala úzkým korýtkem.
Na 3. fotce je cesta podél Bobří řeky.