Už jako malá jsem velice milovala projížďky na kole. Pro mě to byl neskutečný rela, i když začátky nebyly zrovna hezké:)
Pamatuji si na výlet, který jsme podnikali s partou. Vydali jsme se a nikdo nevěděl kam dojedem..avšak podívaná to byla opravdu krásná. Dojely jsme až na Prahu Zbraslav, kde…
V Bavorsku je běžné, že lid chodí v krojích, jsou veselí a hraví a nesmírně přátelští. Také někteří rádi jezdí na kole.
Jezdit na kle je fajn a sporovovat také. Rád bych sportoval víc, je to opravdu krásné.
Doufám, že se jeětě někdy příště přečtu něco o tom, jak to bylo fajm třeba v Rakousku, i tam jsou české cyklistky vítány.
Užívej si kola, a hlavně - nepokoušej se přemýšlet. To unavuje.
Co ty si to včera/dneska pil za chytrou vodu, že ti tak zamotala prstíky?!?
Když vezmeš v úvahu, v kolik hodin byl příspěvek psán (odeslán) ...
8-))
Co se vlastního blogu týče, trochu mě zaráží formulace "Už jako malá ...". Jazyková, stylistická a obsahová úroveň blogu napovídá, že autorem je dítě.
Krátký obsah a bez fotky..škoda.
Jinak nestačím se divit, jak si hodně lidí kupujou kolo, protože je to zrovna "in"(staví se cyklostezky atak..)ale nakonec se na něm projedou tak dvakrát do roka a myslí si co pro svoje zdraví neudělali. Ale na druhou stranu, ještě že všichni nejezdí takhle na kole, to by mě možná aj přestalo pak samotného bavit:o))
A nejlepší když někde čtu inzerát typu: hledám někoho na kolo, samotného mě to vůbec nebaví:o))