Estonsko je nejsevernější z pobaltských zemí. Od Finska ho na severu dělí skoro 80 km široký Finský záliv. Baltské moře na západě omývá jeho členité pobřeží s řadou zálivů a se zhruba 1500 ostrovy a ostrůvky. Převážnou část hranice s Ruskem tvoří rozlehlé Čudské jezero.
Po dvouleté pauze od…
Zajímavý kraje...
Jaký jste používali stany, že píšeš útočný?
:-)
Používám stan od f.Jurek, TRAMP 3.Slovo útočný mělo být asi v uvozovkách, není to žádný expediční vrcholový útočný stan v tom správném slova smyslu. Nás tato značka stanu provází léta (měl jsem před ním ATAK 2)na trecích po horách v Evropě i Asii, důvěrně ho proto nazývám útočným stanem.
Mám dotaz. Píšete, že jste jeli částečně po silnici E67, sice autem, ale i tak můžete posoudit, jestli je jetelná na kole, hlavně s ohledem na provoz?
Tehdy se mi provoz na této silnici nezdál tak velký jako třeba na hlavní cestě u nás doma třeba ve směru na Ostravu, i nákladních aut po ní jezdilo výrazně méně.Myslím že při troše štěstí je E67 použitelná i na kole.Na silnici Baltik jsme si chvíli povídali s klukem který zrovna jel na kole z Benátek (I) do Estonska a pak dál na sever.