Termín: 20.07.2012
Místo: Žitava
Ahoj přátelé.
Loni jsme se já a můj syn Matyáš rozhodli dojet z Prahy na kole k Baltskému moři po cyklostezce, podél Jizery, Nisy a Odry. Letos to chceme zopakovat s doprovodným autem.
Dovoluji si Vám nabídnout v této souvislosti účast na akci.
Pojedeme v týdnu od soboty 20. 7. do neděle…
To zní velmi lákavě. My jsme minulý rok podnikly něco podobného, ale jeli jsme na jih ke Středozemnímu. Tam jsme měli zajištěno přes Německou CK http://www.airstop.cz ubytovaní a bylo to super. Máte taky nějaké ubytování na konci trasy nebo pouze cyklotrasa?
A zpátky už se nejede ? :-)
Sem byl s mladšim bráchou v roce 1978 na kole na Baltu na ostrově Usedom. Chtěli jsme ject i zpátky, přes Jizerky ale kousek před našima hranicema nám ukradli obě kola.
Zastavili jsme před městečkem, postavili stan v lesíku a zajeli do místní knajpy na véču, a než jsme snědli ten smaženej řízek ve vomáčce, byla kola fuč, blbý favority s tříkolečkem.
POUČENÍ: Zpátky je lepší jezdit jinak než na kole :-)
Tak proto ses nechal dovézt z Paříže autem. To se takové cestování musí dost prodražit.
Proto ne, neměl jsem dalších 8 dní na cestu zpátky. :-)
Levný to cestování autem teda není, to máš recht. A navíc jsem musel paní koupit v Paříži dáreček, když byla tak hodná a dovezla mi tam to auto.
Nenašel jsem jak se dostat s tím vším domů jinak, on ten krám je fakt o dost těžší než normální kolo.