Čteš mi myšlenky. Zrovna jsem hledala nějaké info k Ortliebům, klikla jsem na tvoji "Primu" s tím, že mě to odtud už nasměruje... a ono ne. :-)
Co bys k Ortliebům potřebovala vědět? Já zatím mám pocit, že mi schází jejich outdoorový držák pro filtr na kávu. :))
http://www.globetrotter.de/de/shop/detail.php...
Myslel jsem, že si pro něj zajedu do Drážďan, ale pořád nějak nemám čas.
Tedy ne, že bych ho nutně potřeboval, ale přijde mi to dost ujeté na to abych něco takového měl.
No, nápad to není špatný!
Já hledala jen nějaké podrobnosti, které jsem věděla, že byly buď v tom blogu, nebo dál v diskuzi, takže jsem to už našla - ale bylo to na víc kliků, než jsem doufala :-)
Jako velikost toho RackPacku, fotky spojení brašen a tak. V podstatě vím momentálně všechno, jen mi chybí know how, jak to dostat do rozpočtu. :-)
Nesplňuje ten požadavek cesta: blogy - blogeři - blog autora (u příslušného blogera?)
Splňuje, ale bez Tvého návodu bych to neobjevil. A už ráno si to nebudu pamatovat.
Funguje ještě jedna cesta: Kdekoli klikneš na něčí nick, ať už v přehledu blogů, pod textem blogu nebo v diskusi, tak se ti zobrazí jeho profil. Jedna z položek v profilu je "v blogu: xy článků". Zkus kliknout na počet článků.
Když kliknu na něčí profil z mých přátel (pravý sloupec), tak tam ten odkaz chybí. Tam by se taky hodil... Je to rychlejší. Pokud mám někoho v přátelích, nemusím jeho nick hledat někde v diskuzi....