Zakladam zde dalsi vlakno k nakolackym dresum,protoze mi stavajici vlajkove dresy nenaplnuji zcela predstavy o barevnych variantach a moznostech.Cinim tak castecne i na popud Jitky.Me totiz zaujala varianta cerveno-cerna,kterou zde jeden z kolegu jen tak z legrace nadhodil.Proto touto cestou oslovuji dalsi nakolaky.Kdo z vas by mel jeste zajem o tuto variantu nakolackeho dresu?Ci ma jeste nekdo dalsi nejaky specificky pozadavek?Me napriklad napada moznost cyklistickeho dresu pro male nakolaky.I oni se snazi byt soucasti zdejsi komunity.Takovy detsky dres ma vsak sva specifika (vice reflexnich ploch i barev,oblibene detske postavicky ci detske napisy apod.) Tak prosim zajemce,aby se hlasili a soucasne prosim o vase napady.Dik.:-)
Jinak jeste bych zapomnel dulezitou informaci.Dle redakce je min.mnozstvi pro vyrobu dresu 5 kusu.K tomu cervenemu mam zatim jednoho vazneho a jedno vahajiciho zajemce.My s mou zenou bychom byli dalsi dva.:-)Oblekl bych i deti,zel neni zatim do ceho.
Předpokládám, že jsem ten vážný zájemce :-)... jen dumám, zda nemyslí pět dresů jedhoho typu, tj. jestli třeba dva mužské a tři ženské dresy už splňují ten limit pěti...
Kdyby to bylo za cenu listku do kina,koupil bych jich pet pro sebe a pet pro zenu jako za mlada a byli by vsichni spokojeni.:-) Zatim se domnivam - dle informaci od Jitky - ze se jedna o 5 ks k barevnemu potisku nikoli strihu,protoze mi psala,ze treba lehokolovy dres se bere taky jako zapocitavany kus,jelikoz se jedna jen o jiny strih.