O finální podobě dresů v barvách NaKole.cz je rozhodnuto, nyní si můžete oblečení objednat. První várka dresů, kalhot a bavlněných triček bude směřovat na jarní sraz, který se koná od 24. května 2012 na Broumovsku.
Budu objednávat až po srazu - teď mám objednaný nový brzdy, nemůžu chtít všechno najednou. Zvolený dresík se mi líbí, i bych tak řek, že mě bude - díky tomu barevnému projmutí - opticky zeštíhlovat :-)))
Ještě připomínáme, že kdo chce svůj dres mít už na nakoláckém srazu, je nutné do úterka 15. května 2012 vyplnit objednávkový formulář: http://www.nakole.cz/clanky/911-objednejte-si...
Já bych se chtěla zeptat, zda bude na srazu možnost dresy a trička osahat, okouknout a případně vyzkoušet (no a na základě toho buď rovnou tam koupit, nebo rovnou tam objednat) - nejsem si jista velikostí a koneckonců ani zkalibrováním monitoru...
Taky mám v tom měření hokej. Že rozměry označují šířku a nikoli obvod, to už se vyjasnilo... ale šířku čeho?
Tj. víceméně mi jde o to, jak moc obepnutý ten střih, potažmo v důsledku použitého materiálu, má být? Mám to přeměřovat na mém hodně upnutém dresu (který je tedy po sundání vlastně menší než já), nebo normálně upnutém tričku... Brát rozměry těla děleno dvěma mi vůbec nevychází nějak smysluplně, takže to asi nebude ono...
Tak se zkus domluvit ať ti pošlou dva dresy v různé velikosti a jeden vrátíš. Syn tohle dělá při nakupování oblečení či bot na webu dost běžně.
Jo, ale když právě nevím ani, které dvě velikosti. :-) Kalhoty si bez vyzkoušení netroufnu vůbec, ten dres bych při nějaké bližší specifikaci už riskla.
Volnym dresem se nic nezkazi. Maximalne bude pouzitelny pro osazenstvo tandemu pro oba naraz. 8-)
Což o to, jo-jo efekt je můj kamarád. Osciluju si plus minus deset kilo... on mi aspoň občas bude určitě. :-D
Jestli mas rozptyl XXS a 4XL, tak urcite. 8-)
A vůbec... já ho do srazu vlastně nepotřebuju. Ze srazu budu určitě nějaké fotky, jako vždycky, že jo? Tak bych účastníky prosila, aby pózovali v dresech a nějakých přehledných polohách. Omrkneme, jak to naživo vypadá na konkrétních adeptech a bude!
Ifčo, taky s tím bojuju - patřím mezi v prsou vyvinutější, takže myšlenka stejně širokého předního a zadního dílu mi nějak drhne...
I proto bereme na sraz sadu vzorků, takže bude možné je vyzkoušet a osobně se přimlouvám za to, abychom na místě udělali vlastní tabulky velikostí...
Na sraz přivezeme sadu vzorků k odzkoušení, které jsme nechávali tisknout na lednový Regiontour:
http://www.nakole.cz/images/clanky/aa/l/870...
Jinak určitě budou i nějaké ukázky nového vzhledu.