Prolog
Letošní rodinný týden na kolech jsme začali plánovat již na jaře. Potřebovali jsme vybrat nějakou oblast, kde by bylo málo kopců (některé děti ještě nemají kolo s přehazovačkou) a hodně cest bez aut. Ve hře byly hlavně dvě lokality, a to Pálava a Jižní Čechy. Nakonec vyhrály Jižní Čechy,…
Pěkný. Na hraní si s dětmi jsem nikdy moc nebyl, o to víc závidím takovouhle pěknou cykloakci s doplňkovým programem.
Ja spis nez na hrani s detmi jsem na nejake ty vylety, takze jsem rada, kdyz maji s sebou jeste nejake kamarady a kdyz nekdo z mych kamaradu obcas nejakou hru vymysli a zorganizuje. Ve vice lidech to jde lepe.
Jižní Čechy jsou mou zamilovanou oblastí, a Třeboňsko obzvlášť. Napsalas to moc hezky, přečetl jsem si to teď u ranního kafe - náladu jsem měl sice dobrou, ale po tomhle čtení ji mám ještě lepší! A ty dva snímky (večerní náladovky) jsou perfektní :-)
jižními čechami jsme se krátce potulovali loni koncem září a některá místa tedy znám a móóóc ráda bych se tam ještě někdy vrátila. přítel tam jezdil i s dětmi, já tento doprovod ráda oželím. každopádně díky za pěkné připomenutí a pěkné počtení.
ahój,
za 14 dní se chystáme s přítelem tímhle směrem,těšila jsem se,ale po přečtení se těším přímo neskutečně:-)
Děkuju