nemůžu se rozhodnout mezi 2 typy:
Author classics sx nebo Rock Machine Crossride 250 af
Nemáte náhodou některé z nich?Jak jste s ním spokojeni?
Díky
Měl jsem Authora Classica SX. Přes rok jsem na něm jezdil bez větších problémů od jara až do zimy.(jen mě v záruce zlobil šlapací střed - asi se nepovedl, měl stále vůli i po několikerém dotažení. V záruce mi ho tedy věmnili za nový a ted´již je to O.K.) Letos jsem Classica přenechal manželce, které se moc líbil a chtěla něm jezdit. Je taktéž spokojená. Ja koupil jiné kolo (horské) od Authora a jsem zase spokojen. Jednoznačně doporučuji Authory!!!
Na zimní ježdění mám horskáče "zimáka" Rockmachina - celoodpruženého. Taktéž jezdí dobře ale to zpracování jak laku tak svarů rámu je oproti Authoru o dost horší a za tím si stojím!!! Rock Machine mě svým zpracováním zcela zklamal. Ale v zimě to stačí. V létě mám radši své Authory!!!
Tak to by bylo na hodně dlouhou diskusi, jaká značka je lepší. Mám od Rock Machine Torrenta a to kolo je jak v provedení, tak funkčnosti naprosto bez problémů. A to jsem se rozhodoval mezi více koly (Author Versus, Merida Speed Disc) a nakonec jsem jednoznačně šáhl po Rock Machine. Takže věta "Jednoznačně doporučuji Authory!!!" je silně zavádějící až reklamní :o) Ale nechal bych na každém jak se rozhodne. To kolo si musí každý zkusit, každý výrobce má jinou geometrii rámu, používá jiné osazení komponentů, atd. Pak buď najít kompromis nebo si kolo postavit.
si vypatlanej dement kterej nepremejsli hlavou, kazdej si musi ram vyzkouset!
Nechapu, ze srovnavas celepero s pevnym ramem jinejch znacek, to je jako kdybys srovnaval jabka a auta, sedni si na svyho autora a jed do prdele!!
jinak kolum zdar! zvlast ten XCeckovejm!
KUP PUK
díky za vaše odpovědi
Uplynula nějaká doba a já kolo stále nemám nemůžu se rozhodnou.
Dnes jsem na razila na Superior RX 500 (2003) za 6900Kč
Co vy na to? Dokoupila bych si nějakou slušnou vidli.
http://www.superior.cz/katalog.php
Jaký je ten rám Trimoly????????
Díky za odpovědi
oprava RX550
Trimoly: Sedlová, horní a spodní trubka z chrommolybdenové oceli, zbytek z hi-ten oceli.