Dovolil jsem si dat fotky, ze soboty na net...jsou myslim od Honzy a bejbise. V budoucnu (az bude cas), bych se rad dostal k tomu a udelal nejake stranky, kde budou fotky a hlavne nejake povidani z mych cest.
http://www.kami.czweb.org/sternberk/
Wewerko, kde jsou Tvé obrázky?
Klidne poslat, ja je tam dostrkam.... Alespon se konecne rozhoupu neco udelat a dat dohromady ten webik:-)
Tak teď jsem z toho jelen! Píše sem Bejbís nebo Michal? Proč matete davy?
Se připravujem na dvojkolo. :-)))
http://www.ok.cz/wewerka/sternberk/
Dala jsem tam i fotky ostatnich.
Tak dalsi fotky pridany....
Tak to teda koukám! Ty fotky jsou nádherný...Vysloveně mi to zvedlo náladu, a vzhledem k tomu, že teď cestou do práce mi byla na kole i trošku zima, tak rychlejc rozmrzám. A byli jste ke mně i dost milostiví, žádný nesmyslný profily...
A podařilo se nafotit i jinak dost plachou wewerku.
Kominíku, ta poslední fotka v Tvé sérii na wewerčině webu - to je tam, co Joe a wewerka už nemohli a čekali na nás, že jo?! Nebo to je tam, jak už nemohli před Říčanama ?! Ba ne, tam byla větší tma, to nemohli v Jevanech... :-)))
Slovo nemohli tak nejak vubec nevystihuje vyznam tehle rauch pauzy :)
Před Říčanama jsem nejen mohl, já dokonce musel. Jste si nevšimli toho úlevného úsměvu, když jsem se vyhrabával z křoví? No vlastně asi všimnout nemohli, tak splavený lidi jsem ten den ještě neviděl. :')
Jak spalvený?
Jsme se právě dostávali na provozní teplotu. :-))
Jak splavený? Vždyť jsme vás dvakrát dojeli. Před Jevanama a v Říčanech. Před Jevanama si taky musel nebo byl důvod jiný?
A to jsem já ještě dával Tatrankovou pauzu.
Od kdy kouříš tatranky?
Tatranková pauza = Tatranka (sníst) potom cigárko (vykouřit), když jsou na mě ostatní hodní a počkají než dokouřím.
Tentokrát mě nenechali ani olízat čekoládu z obalu natož alespoň jednoho šluka. :-)))
Před Jevanama jsme přece kochali západ slunce, né. Si to nech vysvětlit od Švestky. My měli času i sil dost, my jó. Taky jsme se nemuseli z vyčerpání furt vyblízávat tatrankama. A trochu nás i dloublo svědomí, co s váma chudákama asi je. No, nemýlili jsme se. Ale jen opravdu zlehka nás dloublo, spíš jen zašimralo. :')
Mě bylo blbý zdržovat jen tak, (jsem tušil, že vás doženem), tak jsem raději dlabal Tatranky. No dlabal jsem málo, zdržování nestačilo. :-))
Z té fotky vyplývá, že na zastávce před Jevanama je vůkol hustý les, takže kochání se západem slunce je dost chabá výmluva.
No přece jako myši splavený. Jste si mysleli, že jako klády? Až mi vás bylo skoro líto. Ještě že už jste v Říčanech končili, jinak fakt nevím. :'(
Když jsme dojeli do Říčan, myslel jsem, že jsme ještě v Jevanech a chtěl jsem jet dál. Ani jsem si nevšiml, že bych se splavil.
No vždyť to říkám - ani už vám to nemyslelo ani už jste nevěděli, kde a kdo jste. :')
Město, kde jsme mi uteklo právě proto, že jsem vás nechtěl dohonit a koukal jsem hodně daleko před sebe, abych mohl včas zbrzdit celou skupinu.
Jenže hlavní tahoun, moje manželka, nebyla k zastavení. :-))
Chápu že si nic nemůžeš pamatovat - únava, vyčerpání, přepětí, schvácení.. Ale aspoň na tu poslední komíníkovu fotku (dokud měl ještě náhodný záchvěv síly stisknout spoušť) se podívej: Vidíš, Wewerka a Joe se shovívavými úsměvy klidně kochají poslední paprsek babího léta. A ostatní doplazivší se snaživci? V pase přelomení sotva dechu popadají. Zmatený Bejbís, jakoby ho opustilo něco, co ho opustit nemělo, se dokonce pokouší skupinu věrných opustit a skončit potupně v bahně vypuštěného rybníka. Ty, nemít pani Bejbísovou, už ani tu tatranku od řízku bys nepoznal. Opravdu hroznej pohled to byl. :'(
Joe je ňákej sebevědomej. Airline, výlet se v sobotu přesouvá ze Říčan na Šumavu. Start bude ve Stožci, cíl na Plešném jezeře. Potom teprva uvidíme, jak je Joe v laufu.
Osli stezkou a pak trosku do kopecka na Plesne jezirko :) nuda :))) Jela jsem to v srpnu.
Tak zkus příště Poledník. Nebo Trojmezí. To je taky jedlý.
...když je řeč o Šumavě, znáte to někdo ze Špičáku na Čertovo nebo Černé jezero? Já teď machruju - je to moje jediná projížďka terénem Šumavy,ale je to tam krásný (ale i docela drsný).Pravda,poněkud nevhodný pro krosový kola.
Já to vidím jinak.
Joe a Wewerka jsou rozpačití, že jsme je dohonili a neví na co by se vymluvili. (V tomto okamžiku se jim možná rodí v hlavě pohádka o kochání se západem slunce).
No a já vědouc, že kazím společné foky, jsem se snažil střelhbitě uniknout z dosahu čočky. Jenže jsem si "vyčerpaného" Kominika a jeho úmyslů, všiml pozdě. Stál jsem k němu zády a reagoval jsem na sotva slyšitelné cvaknutí, jak zapínal fotoaparát. "Vyčerpaný" Kominik byl ukrutně rychlý. :-))
To je ta pouza před Jevanama, když jsme je prvně dojeli.
No vida,a pak že to nejde !
Jsou fajnový,a já o to víc naštvanej že mi to nevyšlo.
Když trochu předběhnu,tak další plánovaný výlet určitě nebudu moct,sloužím.Ale díky tomuhle vyřešenému oříšku s fotkama se budeme moct my nezúčastnění pokochat alespon na netu.
Ty fotky jsou fakt hezký, jako nezúčastněný jsem se též kochal - a taky jsem získal představu, jak vypadají lidé skrytí až dosud pod anonymními nicky.