No, když jsou z obou stran, tak ty první vidím a kolo protlačím, že? Mám asi nějaké větší štěstí, jel jsem tudy už mnohokrát, a nikdy tam nebyli.
Nedivím se. Myslíš si, že má nějaký policista čas, chuť a energii na nějaké hlídání cyklistů???:-))) Oni musí přeci řešit vraždy, krádeže, kapsáře, násilníky atd...:-)))
Ještě jsem na ně v reálu, kdy jedu na kole nenarazila, ale z tramvaje je vídám dost často, ano stojí většinou na straně z centra. Když tudy jezdím, tak většinou pomalu, s tím, že kdyby tam náhodou stáli, tak seskočím :-) nojo, naivita, ale fakt nechápu o co jim jde, když nikdo nejede vyloženě nebezpečně a s chodci se bezpečně vyhne.
Státní něbo měšťáci?
( To je důležité pro odhad příčiny, rozhodně tam nestojí jen tak, protože je to napadlo ).
Jestli jsou to měšťáci, tak je to obvyklá aplikace kolektivní viny poté, co v tom tunelu nějaký hovado, co se bojí mezi auta, ale chodce prasí neomezeně, s někým v tom tunelu potkalo, a poškozený se obrátil na městskou část -- stává se v posledních letech tak jednou za dva měsíce.
Na důvod ztvýšené aktivity státních bych se mohl doptat.
Konečně to může být dost atypický způsob sčítání cyklistů, kteří tunelem projíždějí, pro potřeby PČR při nadcházejících jednáních o tom, zda se dá režim v tunelu upravit ;-)