Nevím, jestli mne to potěšilo nebo vytočilo nebo co vlastně...
Předvčírem jsem doma klepal kosu, topení zapnuté... A dnes? Dnes asi budu zapínat klimatizaci... To je jak u blbých... :)
Co vy? Jak snášíte přímý přechod ze zimy rovnou do léta?
Jsem to četl a napřed myslel že jsi fakt naklepával kosu a měl zapnutý topení a nerozuměl jsem jak to souvisí :-)). Připomněl jsi mi, že budu muset oprášit sekačku, dolít benál a začít vrčet. Aby mi tráva zase nepřerostla přes hlavu. Kosu klepat nebudu, už jsem motorizovanej. :-))
Tomu říkám hezký oslí můstek - ale podržím se osnovy potěšilo, vytočilo - z tepla mám radost, ale ta svině tráva už zase začíná růst...
Je jen jeden trávník!
Nebudeš mít jiného trávníku!
Nebudeš se chlubit svým trávníkem!
Pamatuj na dny odpočinku, nesekej trávník!
Cti svůj trávník takový jaký je, řídký, přerostlý zaplevelený nebo pošlapaný!
Nepohnojíš!
Nezaleješ!
Neprohrabeš!
Nevyvertikuluješ!
Nezatoužíš po trávníku souseda či z katalogu!
Pak budeš šťasten až na věky.... :)
Nebudeš mi asi věřit, ale vše úzkostlivě a důsledně dodržuju. Přesto mě tak dvakrát až třikrát do roka neskutečně vytočí. Po zbytek roku jsem vyrovnaný a šťastný.
No krásně už předevčírem jsem přepnul topení na léto.
V úterý jsem někde zarochal krátkoprstý rukavice :) takže jsem včera a dnes jezdil v synových.
Včera jsem ,poprvé letos, cestou domů vylemtal celou cykloflašku.
Dneska ráno jsem vyjel v Újezdě bylo 6-7 stupňů , v Libni jsem za chvíle ze sebe rval čapáky, sundal návlek z přilby a rozepnul vestu a sundal druhý ponožky.
Před chvílí jsem se vrátil z obchodu s novými krátkoprstými rukavicemi a odpoledne v báglu budou odloženy druhý ponožky a dlouhý triko a bude poježděníčko, teplo tedy pro klouby konečně potěšeníčko.
V sobotu se namažu krémem a myslím, že v tom přechodu neutrpím větších ztrát :)
No ja vcera v Klanovicaku pri behu malem kolaboval. :o)) Nejak mi to vedro nedela dobre, kdyz bylo kolem nuly behalo se lip. Na kole to alespon profukuje.
Ale casem si zase zvyknu.
Vyborne a opacny smer je taky super. :-) Libovolne pocasi je krasne, kdyz si je clovek uziva vhodnym zpusobem. Treba bourka s kroupami je nejkrasnejsi zevnitr u zapaleneho krbu s nejakym lahodnym mokem ve sklenicce. :-)
Já ti nevím. Kamila jede na běžky a já přemýšlím, že pojedu někam k vodě pod stan:-)))
Já jsem s počasím naprosto spokojenej. Ráno do práce jsem se trochu navlíknul, odpoledne domů už v krátkým.
Jedeme teď s Ane na čtyři dny do Třeboně, se silničkama, dáme Slavonicko, Rakousko (perfektní asfalty), bazén + welness v Auroře, sníme celou štangli vysočiny plný éček... uráááááááá :-)
Potěšil mě synek, přivez si litrovku vizoura Ardbeg 10 yo a kupodivu mi panáka nalil. Chuť podehtovanýho lana, lékárny a mořskejch řas. Nedávejte si ji, nebude vám chutnat. A Laphroaig 10 yo skoro to samý.
Laphroaig 10 yo je naprosto ÚŽASNÝ!!! Mám doma. Teda měl jsem... Teda mám; prázdnou lahev... :)
Tak jsem se chtěl podívat, o čem to tady básníte a vypadlo na mě tohle :
"Vůně obsahuje fenol a středně těžké tělo. Barva je bledě zlatožlutá. V chuti je dnes poněkud sladší, než bývala dříve, má však tak jako dříve slaně-dehtový nádech mořských řas. Dozvuk je hodně medicínský, rašelinový a obsahuje mnoho dehtu a fenolu. Zvláštní „nemocniční“ chuť whisky Laphroaig ji činí jedinečnou. Její charakter byl již srovnáván s tak nelibými věcmi, jako jsou například obvazový mul, dezinfekční prostředek nebo ústní voda."
No, nevím, na jiným místě se dělá aféra z chemie a éček a přitom tohle vypadá jak vývar z handry zasložilé uklízečky litvínovské rafinérky... :-)
Jo, tyhle ostrovní whisky jsou ze singlemaltů, který jsem ochutnal, pro mě nejstrašnější. Stejně mám nejradši míchaný Black and White nebo Chivase. www. Ralfy.com pro ty, který whisky zajímaj.
Dnešní novináři, reportéři, redaktoři .
nějaké rádio - UDEŘÍ VLNA veder!
Mf dnes - Horší než v Itálii!
ČT1- Řidiči pozor na ranní sluníčko ! (Asi souvisí s teplotou nebo co :)
ČT1 - Řidiči i lidé mějte dostatek tekutin!
A přijdou i meteorologické jevy! Například bouřky! Možná už v nedělu!
O bouřkách vzápětí řeknou, že je to v prostoru střední evropy normální když je teplo.
No a samozřejmě z děr vylezli dermatologové a prodavači faktorů 75+
K tomu rannímu sluníčku - jde hlavně o oslnění. Sice odpoledne, ale prý kvůli němu to už odprdnul motorkář a hlavně jeho spolujezdkyně, protože je kvůli oslnění prý přehlídnul matěj z vedlejší...
TO JÁ CHÁPU :)
Proto mám blikačku i ve dne.
Jen mě pobavilo, že to dali do souvislosti s letními teplotami na jaře.
Jako by východ a západ slunce až do vlny tepla nehrály roli..... :)
Ne že by to toho šoféra nějak omlouvalo, ale když se nízký sluníčko povede, tak je ti i superstrobo k prdu. Když jedu po slunci, tak i za volantem radši i na hlavní před křižovatkama zvolňuju a odhaduju, jestli mě ti mžouráci viděj
Popravdě řečeno, nic moc...jsem jak praštěnej. Nějak mě tyhle rychlý změny moc nevyhovujou.
Nepřijde mi úplně dobrý, aby ku konci dubna bylo skoro 30°. Už to vidim, jak v červnu budem tu kosu klepat zase.