Nevím, kdo a ve kterém tématu psal(a), že chce tento týden (konečně) na Lysou, proto si dovolím založit "extra" vlákno (později když tak zamknu).
V sobotu jsme na Lysé byli, šli jsme pěšky z Ostravice. Od cca 800 metrů (výškových, nad mořem) je stále sníh, na kole nesjízné (sníh je měkký a boří se to). Silnice z Papežova je pod sněhem prakticky celá už od spodu, sníh je pochopitelně měkký, vyjet by to asi šlo, ale za cenu pořádné dřiny a hlavně skvělých plášťů.
Já v neděli "pojezdil" jen kousek hřebene Prašivá - Kotař, resp. chtěl, ale opět kvůli sněhu nešlo (musel jsem "traverzem" pod hřebenem). Z Kotaře jsem to vzal po modré do Komorní Lhotky, ale přes pár sněhových polí se prodit muselo...
Sníh sice docela rychle ubývá, ale dnes se docela ochladilo, takže nějaké miznutí sněhu asi moc očekávat nelze...
A jedno video z cesty dolů... Tož i tak sa to dá... :-))
http://www.youtube.com/watch?v=NPO_KizNYjk
Doufám, že jste mi na 5tém kilometru věnovali tichou vzpomínku :o)))
Chce se mi blinkat ještě teď, když si vzpomenu na stav mých tělesných ostatků na této metě...
Tichou vzpomínku na tebe ti budu (budeme) věnovat, až na Lysou pojedeme kolmo (z Papežova). Uctím(e) ji dvouminutou ticha na každém km a na pátem pak pětiminutovkou. Bude to skvělá kamufláž pro akci "narvat plíce zpátky do hrudníku a hlavně neblinkat!"... ;-)