Sedačka na zadní nosič mého ECA naprosto v pohodě. Pro případ turistiky bych viděl vozík.
Nebyla by fotka pls?
Už i Ty na Azubu???
Noo už jej má cca 2 roky ale moc jsem neměl čas jezdit. Tuhle sezonu bych jej zase rád začal využívat. Ono azub je na něm jen nálepka (teda už není :-) ) V originále je to M5 city mate - tuším že kdysi azub nakoupil rámy a tady to pouze doskládal...
No já jsem teprv začátečník, jezdím na lehátku třetí den, ale na prcka jsem hned myslel a strčil ho dozadu, kde má hlavu ve stejné výšce jako já, tak má dobrý výhled. Celkem spokojenost! Stroj ještě není hotovej, zatím je to zkouška funkce, tak zbývá doladit detaily, trošku to obarvit a tadáá!...
Mimochodem, parádní světla. Vpředu stará dobrá klasika a vzadu - to je původně mlhovka, ne? Je to tady líp vidět než na těch fotkách v tom jiným tématu.
Jojo, mlhovka. Jelikož to není poslední, co stavím, tak tady bude normální dynamo, jen musím vyzkoušet, kolik dává, abych to mohl zpočítat a dát LED diody do světel. U dalšího bych už chtěl dynamo do náboje, kotouče a takový srandy. Tady je zatím vzadu V brzda a vepředu čelist. Tu ještě dneska předělám na V. Ještě chci udělat něco na anténku, aby to svítilo trošku vejš a bylo to trošku vidět. No to je ještě ve fázi vývoje a postupu času... Jak říkám, je to jen zkušební prototyp, takže nebudou žádný závratný investice, to až do novýho. Ten bude trvat trošku dýl.