zajimalo by me,co si pomyslite, kdyz potkate cyklistu, ktery nema na sobe cykloobleceni, ale proste jen normalni sportovni. Je to uz uplne mimo?
A co když nemá ani to sportovní?! Co když to tričko, co má na sobě našel u cesty, kraťasy drží jen díky nášivkám oblíbených punkových kapel a sandály jsou zdrátovány a spínací špendlíky zabraňují rozpadnutí??? Já jezdím na kole, ale v žádném případě nejsem cyklista! Nestarám se o to, jak na tom kole vypadám, hlavně že jedu, zbytek mě nezajímá! ... a když potkám podobnýho vagabunda, tak je jasný, že debata bude dlouhá a asi i to pivo proběhne! Každému co jeho jest!
Tak uplne mimo ted dotaz nemusi byt.
Kdyz jedu autem a vidim cyklistu v barevnem dresu,davam si podvedome vetsi pozor a objizdim ho vetsim obloukem nez cyklistu v "civilu"
?
Chceš tím snad říci, že "sportovní" cyklisté neumí na silnici jezdit a je lepší si na ně dávat větší pozor ? A naopak nějaký maskovaný (protože dost často neviditelný kvůli nevýraznému civilnímu oblečení) strejda jedoucí z jedné vesnice je absolutně neškodný ?
No, přeji Ti abys na vlastní kůži nikdy nepoznal, že to může být i obráceně ;-)
Naopak,prave protoze cyklodresy jsou viditelne zdaleka,mam jako ridic moznost adekvatne zareagovat - zpomalit,vyhnout se vetsim obloukem eventuelne zastavit.
U "neviditelnych"cyklistu je situace daleko horsi.
btw - ja misto dresu vozim reflexni vestu abych byl videt a aby me auta objizdela v uctive vzdalenosti :-)
Tak já mám zkušenost obrácenou - když jedu v létě "v civilu" (rozuměj šaty na ramínka), tak mi přednost dává rozhodně víc aut, než v dresu a cyklokalhotách;o))
šaty na ramínka...
To by měli zakázat!
Víš jak dlouho mi tuhle trvalo než jsme srovnal řidítka? A ještě mi musel pomáhat soused. Rvali jsme to dvěma hasákama. Kdyby ta protijedoucí cyklistka neměla takovej výstřih, nestalo by se to...
:-)
Voči nejsou podstatný.:-)) Ty se chlapovi díváš nejprv na voči?
Do výstřihu teda fakt ne :o)))
Tak tedy kam?
Na pěknou ženskou se chlap rád podívá, stejně jako na ..... určitě je toho mnoho a nechci aby to vyznělo jako srovnání. Jako na cokoli, co ho nějak zaujme. A nemusí to být právě výstřih.
Co ženskou zaujme na chlapovi?
V Jurimirove pripade pravdepodobne lehokolo.
Buď nechápu, nebo nevím, že Jurimír je ženská.:-))
To byla odpoved na:
Co ženskou zaujme na chlapovi?
Takze na Jurim to bude nejspis lehac.
Myslíš? No já nevím, ženský nejsou rozhodně hloupý, ale přesto posoudit co všechno za komponenty má na leháči, nevím, nevím.
Co bys chtěl jinak vidět na kole pro invalidy.:-))
Projeví se mateřský a zachranitelský komplex, u žen dost běžný.
Jéžiš, podívejte na toho chudáčka na vozíku. Takový mladý a tak postižený. Nepotřebujete pomoct panáčku? Jurimír na ni upře svůj bezelstný pohled a baba je na lopatkách.
jj, Jurimír upře svůj bezelstný pohled do výstřihu, potká strom a zachranitelský komplex dostane zelenou...
Předpokládám že bude osloven stojíc. Nedovedu si představit slečnu jak popobíhá vedle jedoucího Jurimíra a mezi lapáním po dechu vyráží neartikulované skřeky nabízející pomoc. Každá charita má své meze.
I když pohled do výstřihu běžící slečny by od velikosti 3 mohl být hodně zajímavý.
no, v tomhle konkrétním případě se ta slečna vrátila a ptala se mě, jestli se mi něco nestalo a skláněla se ke mě, když jsme se tam povaloval na zemi....
No a myšlenka na využití mateřského komplexu mě hlavou proběhla okamžitě, ale on asi třicet metrů před ní jel cyklista, kterej k ní patřil, takže jsem řekl, že jsem v pořádku a vstal.
A nedejbóže aby i to jen sportovní oblečení bylo navíc už loňskej model...
No teda !! Zrovna mi přišly cyklooblečky z číny v barevném provedení začátku 80 let. To budu teda určitě ale ouplně out, ne ?? ;o))
to je jasný kámo, to budeš za mašťáka a dědyho a felit na privát tě nevemou...
kolegyně za mnou je matka puberťáka, tak se v práci učíme "mladej jazyk" :-D
Prosím tě, co je to za činnost "felit na privátě"?!?
zevlovat u kamaráda doma, když tam nejsou rodiče.
Gabča nosí bezva slova každej den:-) Někdy se smíchem prohýbá půl kanclu.
S kým bys třeba řekla, že byl ejjí mladej když jí odpoví, že "byl venku s čubís"?
Čubís asi bude čuba, tzn. samice od psa ;-)
no vlastně jo, to znamená, že byl venku se slečnou či s holkama :-)
matís je maminka
Dědy je člověk, kterýmu už bylo třicet a je mužského pohlaví
mašťák je vyvaštěnec, přeneseně prostě debil, člověk rozumu mdlého.
Felit a felák (ten co felí) bylo vysvětleno výše.
bejt v čílu je tuším být v pohodě.
Hustý zná už asi každej
dobře on a pod. zná už asi taky každej
Skoro každej den přijde kolegyňka s něčím novým a rozřechtá nám den:-) Předvede to totiž i s těma správnejma pohybama, dikcí apod. a to bys spadnul pod stůl :-D
:-)
My jsme zatím pokročili jenom k výrazu "hustý" :-))) Plus nějaké ty hlášky ohledně určitého typu her na počítači. Ty ale asi bude znát jenom ten, kdo ty hry hraje, ostatní také nebudou tušit která bije :-)
Dneska jsem si obohatil slovník o "vyhalděný" (tedy něco jako skvělý, bezva, super, pěkný, dobrý....)
Ovšem když pak ke kolegovi prohodíš v kuchyňce před asi třema nezasvěcenejma kolegyňkama "Hý kámo, dobře ona! Vyhalděná čubís, co?" Tak těch pár, co rozumí, jde do kolen a kolegyňky nám věnovali pohled, ze kterého se dalo číst cosi o Chocholouškovi:-)
Hele... že se zase ptám... a co znamená
"dobře on" nebo "dobře ona" ?!?
Bože to vzdělání je ale dřina... :o)))
To jsou teda výmluva, přiznej, žes to vytáh z truhly, která ležela 30 let ve sklepě.:-))
Kdepak, kdepak, je to fungl nový (mimochodem špičková cyklovložka), ale "výzor" to má ze začátku 80 let, jestli pamatujete dresy Look z tý doby ;o))
http://www.monton-cycling.com/images/snews...
Nejvíc mě naštve takový rádobycyklista v nesezóním a necyklistickém oblečení.
Například když někdo na jaře na sobě nemá jarní oblečení a ještě se míjí s barvou, která je letos in.
To by člověk vážně brečel.
Tuhle jsem četl, že průměrný evropan věnuje výběru a sladění oblečení 25 minut denně. Z toho mě vychází, že průměrná středoevropanka na to má 45 minut :)
Kdyby každý cyklista věnoval výběru šikézního cyklooblečení alespoň polovinu času a druhou věnoval sladění barev se světovými trendy, nemusela by se petrolejka ptát na co ?
Na takový kraviny :)
Já mám vypozorováno, že nejnebezpečnější jsou cyklisté v kožených kraťasech s vyklápěcím poklopcem a s klouboučkem z péry, hned po nich jsou radiovkáři s anténkou.
http://www.youtube.com/watch?v=i6RRONxeM5Y&...
Osobní bezpečnost je nutná a vhodná :-)
Nejnebezpečnější cyklistku máš tady v tom klipu...
http://www.youtube.com/watch?v=aeHCq6fFkNo