Termín: 08.04.2012
Místo: Břeclav
Abychom opět dokázali, že venkov za Prahou v žádném ohledu nezaostává, vyhlašuji na velikonoční neděli antivelikonoční cyklojízdu, tentokráte po stopách Bivoje. Trasa bude tentokráte vedena na Valticko, projedeme si "nejhezčí" pasáže závodu Kanec Trophy (letos součástí seriálu "Okolovaltic"), který…
tak nikdo další?
Tož vypadá to tak,že se přidám taky.
Zatím nevím jestli pojedu.
Uvažoval jsem o jiném programu - jet někam testovat nový spacák. Ale ještě to není definitivní.
Včas dám vědět.
Test spacáku si nechej na jindy. Taky budu testovat novej spacák ;-). Jedu si ho příští pátek koupit do Polska (péřák). Mají to tam o 1/3 levnější, než u nás...
Tak kdy (a kam) zajdem otestovat ty naše nové zázraky na spaní? :)
Můžem se v neděli domluvit, ale u mě asi bude problém vzít si volno z práce. Takže jen od pátku odpoledne do neděle.
jestli je jednomistnej,tak te lituju....
jo a konecne se dostanu na vasi bajnou Lysou horu....jedu v nedeli na tyden na skoleni a budeme bydlet v Ostravici,hura,Beskydy teste se,mozna neslozim zaverecnou zkousku,ale na vrchol se doplazim treba po ctyrech....pacek
Měl bych, prosím, dotaz (abych neumřel blbej). Co znamená to poslední slovo "pacek"?
když píšu z tabletu tak sem línej dělat háčky a čárky :-) tak není to třeba "páček"????
A "páček" je co?
Pá pá ;-)
A "pá pá" říká běžně kdo komu?
No pá pá zní asi blbě, tak se dneska říká právě páček :-) Ne, že by se mi nějak líbilo, sám to nepoužívám, ale dost lidí už docela jo...
Jenže "pá pá" používají patnáctiměsíční děti a "páček"("páčko") zde bylo zmiňováno, když jsme zde před delší dobou diskutovali (bylo na to založeno téma) o debilních výrazech, které nás rozčilují.
Tusim vcera jsem v praci zaslechl "páček shledáček". 8-(
A Ty tam ještě pracuješ??
Sice jsem vznetlivy a reaguji impulsivne, nicmene do tohoto stadia jsem jeste nedospel.
A v pondělí, když přijdeš dopráce Tě budou vítat: "..a ďo ťak ňám to pšišel do puáce.."?
A teď vážně - měl by jsi odvahu klientovi při odchodu říci "páček shledáček"?
8-)
To nebyl klient, ani nikdo smerem ke klientovi, ale nejaka kolegyne mozna kolegum, mozna do telefonu. Slysel jsem to pres hradbu skrini.
No tím pádem připoušíš, že klientovi by jsi to určitě neřekl (a klient Tobě). A zkus si představ situaci, že by jsi to vůbec někomu řekl.
Já se totiž snažím přijít na to, kdo (a komu) je vůbec schopen říkat takovou primitivnost a s odůvodněním, že je to odvozeno od "pá pá", jsem rovněž nějak mimo. Kdo komu říká "pá pá"?
Podotýkám, že nejsem nějak prudérní, nijak mě nedrtí syndrom starce, poněvadž to mi bylo protivné vždy. Nikdo nesměl na mé sviště šišlat, používat zdrobněliny ...etc.. (a kolik jsem si dělal nepřátel z řad těch, kteří říkali, že to k miminům patří). Já i dnes malým dětem, které sotva chodí podávám ruku a normálně je zdravím. Nikdo kvůli tomu na mě nevystartoval, žádné to dítě nemá ke mně odpudivý vztah. Takové to "dej pusinku, udělej pá pá, zlatíčko" - co je na tom přitažlivého? A aplikovat to na dospělé? Obrázek ať si udělá každý sám.
Samozřejmě se to některých dotkne, sděluji pouze svůj osobní názor.
Rekl bych to maximalne jako odkaz na nejakou znamou situaci. Ale spis ani to ne...
Pár minut jsem přemýšlel, zda to za to vůbec stojí, ale nakonec budu reagovat. Všimnul jsi si toho bleskurychlého mínusu? Žádný argument na obhajování svého vlastního vyjadřování, ale anonymně - to dovedeme být hrdinové.
Vsimnul, ja to nebyl. Ale obcas se taky zaminusuji a zaplusuji bez vysvetlovani. Bud nekdo napsal nazor shodny s mym a prijde mi to jako dublovani, nebo mi to za slovni reakci nestoji, jen mam nutkani nazor vyzdvihnout nebo potopit. TYpicky hadky o autech nebo spatne a dobre technicke nazory.
Tak to vypadá, že bych jel taky.
Snad nebude počasí horší než na antivánoční. :-)
Takže sraz v 9:15?
Musím téma potlačit nahoru. :-)
Ano, sraz v 09:15.
Dostavte se v čistém a střízlivém stavu! :-))
Myslíš, že se v tomto stavu dostavím i zpátky domů? :-)
Myslet si můžu cokoliv. Třeba že slunce vyjde na západě, Řecko splatí všechny dluhy, v neděli se zpátky domů dostavíme v čistém a střízlivém stavu... :-))
jee kluciii,vy uz nasavate??? Recko a bez dluhu???
Prazska sekce stavkuje,kvuli pocasi chteji jet autama,nebudu jmenovat...jeste,ze maji me,ja jeduuu,kdybych zdechnout mela......
preji vam pekne pocasi a poradne si sosonete,at vam to slusiiiii
jo a pro znalce....pacek!!!!
My přece nepijem!
Jen mám strach, abych někde nespadl do bláta a neušpinil se. :-)
přijedu, jen zatím nevím na čem pojedu. Kolo stávkuje tak to bude možná zajímavý. Ten sraz je na stejném místě jako minule předpokládám.
Ano, sraz je na stejném místě.
Pratele z daleke Moravy,nase jizda se zdarila,ucast nad ocekavani slusna...vice nez 10 cykloblaznu,prselo jen chvilemi,dlabanec a pivko super a byla srandaaaa.Preji vam zitra prinejmensim totez,at se dilo podariii.....drzime palce!!!
byla to paráda, bezvětří, teplo, slunce.......nebylo. http://grille-petr.rajce.idnes.cz/Po_stopach...
Hezký fotky :-)
Před dvěma rokama jsem strávil necelý týden v téhle oblasti a bylo tam nádherně - spousta památek, vinice...
Jinak jsem ale rád, že my tady jsme vyjeli už v sobotu. Včera tady byla lezavá zima, dal jsem jenom 60 a měl jsem toho docela dost.
Jo, jo. Pěkné to bylo!
Naštěstí jsme nikdo nezmrzli, i když ten ledový vítr a občasné sněžení nic moc.
Hezká akce, díky za účast, počasí bylo, jaké bylo; no, aspoň byla záminka na pravidelné zastávky:).
Záznam z GPS: http://connect.garmin.com/activity/166248096
Jo jo super akce.Taky dekuji. Uz dlouho jsem nemel takovy zachvat smichu...(slapu z prudkeho kopce jako pako a stale to nejede). Dnes jsem to projel jeste kousek v protismeru a nasel ten vytrouseny vercajk. Lepeni ale ne , tak to snad nasel nekdo jiny a uzije si je, bo sem ho doplnil na novou sezonu...
Jeste se neohlasil posledni ucastnik zajezdu, dorazil dobre?
Jo jo super akce.Taky dekuji. Uz dlouho jsem nemel takovy zachvat smichu...(slapu z prudkeho kopce jako pako a stale to nejede). Dnes jsem to projel jeste kousek v protismeru a nasel ten vytrouseny vercajk. Lepeni ale ne , tak to snad nasel nekdo jiny a uzije si je, bo sem ho doplnil na novou sezonu...
Jeste se neohlasil posledni ucastnik zajezdu, dorazil dobre?
ja dorazil ok i kdyz poslednich 10km domu bylo krutych, byl sem rad ze dolezu do postele. holt musim zacit vice trenovat. nevim jak u vas ale tady je dneska krasne a deset.stupnu. holt april.
Ahoj Moravská sekce. Také parádní výlet. Já se účasnil Velikonoční. Bylo to super! Výborná parta i se účasnily moravští zástuoci - Strejda Libor a Matylda! Na Vaší akci Čehůni nebyli?
Z Čech nepřijel nikdo, škoda.
Asi jste nějací pohodlní vytáhnout paty z domu. :-)