Tento týden, jak jste si zajisté všimli, dalo o sobě dost citelně vědět blížící se jaro. Připomínám, že druhý víkend v dubnu (tj. za 5 týdnů) jsou Velikonoce a bylo by škoda porušit několikaletou tradici Velikonočních vyjížděk Nákoláků.
Vyzývám tímto zatím neznámého organizátora, který by byl ochoten na Bílou Sobotu připravit, naplánovat a zorganizovat Velikonoční jízdu 2012.
Já s Ane bychom se toho rádi ujali :-). Cíl pro nakoláky máme už delší dobu vyhlídlej, až tak náročný by to nebylo (cca 60 plus mínus). Teď jde jenom o to, zda byste byli ochotni přijet sem k nám, t. j. do Čerčan (trať Praha - Č. Budějice).
P. S.: buďte ochotni :-)
Tvá nabídka je "o fous" přijatelnější než ta předchozí. I v Posázaví jsou pěkné dokopce.
Nebyl by někde poblíž startu a cíle vyjížďky nějaký slušný, čistý a levný penzion pro vzdálenější účastníky?
O jednom čistém a levném penzionu vím))) a nakolákům tam zařídím slevu!))
http://wert.rajce.idnes.cz/Ubytovna_U_Tonika...
Ale sauna tam není, jen bazén)))
Já bych si jen dovolila požádat zredukovat ty kilometry tak na 45, max 50 s ohledem na ty, co přes zimu nejezdí a budou teprve nabírat fyzičku.
V těch Posázavských kopcích to bude až až...
Taky se připojuji k této žádosti.
To není žádný problém, vejdeme se klidně i do těch padesáti.
Pak je taky možné to zkrátit na cca 30, ale to bychom museli asi tak dva kiláky plavat v Sázavě s kolama na zádech - je to naštěstí po proudu :-)))
dotaz : je ta potencionální trasa silniční nebo spíš pro horský ?
Bude to pro horská + krossová kola, no a samozřejmě pro Jířova a Murphyho leháče :-)
Silničku jako takovou nedoporučuji. I když - jak si tak vybavuju pb, když jel na silničce tu lesní cestu na srazu - s opatrností by to taky šlo :-)
Aha. A já myslela, že pojedem na Neštětickou horu po modrý, pak po červený, žlutý ... Nebo, že bychom jeli na Český Šternberk přes kótu 492. Jenže, nějak se mi to nechce vejít do těch 40. Co do 40, ani do 50, ani do .... ah jo :-)))))
Všem, co to tady čtou, slibuji, že si dneska večer udělám doma pořádek! :-)
Neštětická hora to bude, to ano, ale pojedem to tak, aby to bylo pro všechny. Takže se neobávejte, já Ane domluvím. Důrazně jí domluvím! :-)))
Z Neštěnický dolů po žlutý, mohu doporučit
jestli bude sraz v Čerčanech, přiblížila bych se tam vlakem, měl by dojet po 9h.
Určitě na Tebe počkáme, milá Haničko :-)
Vzhledem k tomu, že gró osazenstva si přeje něco kratšího - do těch 50 kiláků - tak není problém vyrazit později. Budeme-li pak dodržovat průměrnou rychlost cca 45 km/hod, ujedem to za hodinu a něco a zbytek prokecáme :-)))
že seš to ty, tak ti odpouštím tu Haničku, prospím se ve vláčku a pak jistě budu schopná dodržovat průměrnou rychlost....:-), která hospoda je první plánovaná?
Jak tak na to koukám, tak dáme jedno občerstvení a pak jednu hospodu :-)
Jak to tak pozoruju, začíná se mi to líbit. Ještě pár redukcí a kolo můžu nechat doma :-)))
Pak jen prosím napsat, v které hospodě se začíná. Prosím nekuřáckou, bych mohl pokecat s Jurimírem :-))
Já jsem sice byla asi před rokem požádána o pořádání velikonoční vyjížďky, ale jsem docela ráda, že se toho ujal někdo jiný.
Ahoj, Ildi :-), promiň, to jsem nevěděl, a ani tady výše na to nikdo neupozornil.
Nemíníme Ti nijak "vypálit" rybník, jestli chceš, tak to udělej Ty, rozhodně se rozumně dohodneme.
Jestli se ale neozveš, tak pokračujeme s Ane v přípravách my - teď o víkendu bych chtěl projet obě varianty - mokrou i suchou.
Děkuji, Ai :-)
Tak to máme připravené, poslední detaily jsme vypilovali dneska odpoledne. Cca tak kolem 20. března to sem dáme jako offiko akci, s podrobnostmi. Náročné to nebude, takže se skutečně nikdo nemusí obávat, že by to nezvládl :-)