Termín: 09.07.2012
Místo: Plánice
Neváhejte a dejte dětem tu nejlepší možnost, jak se vyprostit ze světa počítačových her, z města plného hluku a z maminčiny kontroly.
Pošlete ho na náš tábor! 14 dní v přírodě, bez elektřiny, odkázáni jen na sebe. Klidná krajina pošumaví je ideální pro cyklistiku. Zkušení vedoucí se postarají o…
už jsem si říkal, že je to přesně akce pro mě a pak jsme na konci narazil na to věkový omezení... :-(
Hele není to náhodou proti ústavě? Sem nějak někde četl, že se to nesmí dávat to věkový či pohlavní omezení do inzerátů atd.
Ale když mě uznáš pro potřeby tábora na dva tejdny za dítě, tka přestanu pindat o tý ústavě a nezažaluju tě za zkrácení svejch práv.
Tobě nestačila vojna?
vojna? Noooo to stačila. Ale zimní tábory jsem měl moc rád. letní jsme byl jen s idiotama a nesnášel je, ale ty zimní jsem miloval. Jiní vedoucí jiné místo a neuvěřitelně jsem si je užíval.
Na vojnu znova nechci, nicméně tábor je či alespoň měl by být něke jinde. ty letní, na kterým jsme jezdíval právě nebyly, ale Banán není žádnej kreten, takže s ním bych jel rád.
tak co banáne, bereš mě? :-)