Prosím o radu. Dneska jsem si zakoupil válce, ale je to na nich obtížnější, než jsem si myslel. Jak se na nich mám naučit? Jak dlouho to trvalo vám?
Já jsem je velmi neelegantně dal mezi futra (široká 65cm) a už tam zůstaly. Na kolo šplhám ze stoličky, ramena pak mám zhruba mezi těma futrama. Třeba se to někdy naučím správně, ale zatím jsem se k tomu nedostal. Takže aspoň pro první den ti nabízím tenhle potupný, ale bezpečný způsob. :')
Mají tyhle věcičky štelovací rozvor? Když pořád všichni říkají, jak je to obtížné, tak bych to skorem někdy zkusil, kdybych se k nějakým dostal. Moje kolo má rozvor 1060mm.
Maj. Ale 106cm je normální rozvor, nespletl's to? :')
Spletl, mám tam 104cm:-). Jak mám sakra vědět, že moje lehokolo má náhodou úplně obvyklý rozvor:-)? U lehokol je to rozpětí široké, Třeba Stratus XP má rozvor 175cm.
Jestli ty máš vůbec lehokolo, víš. Kdo ví, na čem to vlastně leháváš. :')
Jo, a musíš na to mít hladký pláště, jinak to dělá strašnej kravál. :')
Ze zacatku jsem z toho kola na valcich taky spadnul . A vzdycky v tom nejlepsim , pouzivam to vetsinou jen v zime a kazdej rok kdyz na tu vopicarnu vlezu , tak ze zacatku se me podari vzdycky slitnout nez si zase zvyknu .....
A na tom se jako drží rovnováha normálně jako na kole? Zatím jsem to viděl jen v obchodě. A k čemu je to vlastně dobrý?
No já to pochopil takhle:
Já, když jedu v zimě na kole, riskuju, že si rozbíju hubu na náledí.
A na válcích taky riskuješ, že si jí rozbiješ, ale hezky v teplíčku.
:-)))
A aby sis přidal trochu adrenalinu, tak si ty válce postavíš mezi futra. :-))))
Tak sem si je mezi futra nedal a mel jsem , aspon ze zacatku , ale dobre to dopadlo , kdyz jsem spadnul tak stara se lekla az rozlila kafe ....uz jsem si zase na tu opicarnu po 8 mesicich zvyknul jako kazdy rok jako i na to jeji ze delam z obyvaku gym , tak ze uz nic , ted je rada i na vas ......
Řada s válcema na mě? Nikdy!!!
Souhlas s Tebou Bejbísi, v létě kolo, v zimě např. lyže, uznávám, ale spining nebo válce, to raději snad pěší procházku nebo do hospůdky. zdravím všechny kolaře, blažej
Pro mě jsou válce trápením neviňátek. :-)))
Myslíte že se na válcích dát použít i lehokolo? Tam bych potom trénoval a občas si u toho i schrupnul:-).
Neni to az tak nejhorsi , parkrat z ty opicarnu ze zacatku slitnete na cumak jako ja a pak si uz zvyknete , jen nezacinejte hned napoprvy v klipsnach , ja na ten tehdejsi prvni drzkopad nezapomenu .....
Jj, přesně tak... Každá sportovní činnost má svá určená roční období...;-)
Ani nevím, jak by se na mně v paneláku tvářili sousedé, kdybych jim nad hlavou po večerech rachtal s válcema... Nejlépe během Vyvolených, Velkých Bratrů a podobných rodinných vzdělávacích pořadů...;-)))
Kam s válcema? Zásadně mezi dvě skleněný vitríny s porcelánem po babičce a broušeným sklem - schválně kdo to déle vydrží - jestli manželka s tou babičkou, nebo George !!!
:-)))
A proč ne? Ale musíš mezi vitríny najsamprv postavit bradla, pak to přežijou i háčkovaný dečky.
No , neco na tom je ....
tak ted sem propad...Co to sou ty valce??? nemam tucha jak to vypada a co to dela...neni to prisera co me sezere?