Přátelé, teď jsem si otevřel Seznam.cz - je to přímo na titulní straně! Ano, je to tak - AGÁTA HANYCHOVÁ ZVRACÍ!!! Již druhým dnem tráví čas nad záchodovou mísou! Osudným se jí stal vakuově balený losos, který pozřela...
Tragičnost chvíle podtrhuje sama Agáta (citace):
"Pořád jen zvracím," postěžovala si Agáta (konec citace).
Tak si sahám do vzpomínek, kdy jsem já naposled zvracel (samozřejmě z vakuově baleného lososa, z čeho jinýho bych já mohl kdy zvracet)... nevzpomínám si, vůbec si nevzpomínám... zlatý Alchajmr! :-)
hele, neměl by sis raději číst věstníky a jinou hodnotnou literaturu?
no a ke zvracení, to musím říct doma, jak to, že naše Radka nebyla na titulní straně něčeho, když zvracela 3 dny a očividně se jí přitížilo z tuňáka, kterého jedla v jedné restauraci :-(
A zkus srovnat s titulkem.
Podle titulku už to vypadá, jakoby měla smrt na jazyku. Holt Novinky :-)
Já naposledy vrhnul 1.1. 2012 ve tři ráno. Nevím z čeho, nepil jsem, ani jsem nic špatného nesnědl. Spát jsem šel kolem 22h. Možná to bylo z únavy.
Člověče, já přijel kdysi kolem 28.12. do Harrachova, dal jsem sotva hrnek svařáka a strašlivě jsem se zblil, pravděpodobně z předchozího oběda. Až do nového roku jsem se tam nedotkl chlastu, a přesto tam mám pověst pařiče, co přijede na týden na hory a jen tam chlastá a blije. Život je někdy nespravedlivej:-(
už sem se lek, že se vrací...
Kdepak, to je jak ve filmu...Kuky zase zvrací...
Tak to jsem ráda, že Agáta se má celkem dobře.
To prý Bartošová má zase na krku exekuci, říkala ráno uklizečka.
Tímto jsi vyhrál soutěž o nejdebilnejší vlákno.
Okrem toho ze zvracia ma urcite aj ine telesne potreby ako musi aj jest aby mala co zvracat musii pit aby doplnala tekutiny a tak dalej to akoze ma bulvar v plane mapovat kazdy jej pohyb teda nic v zlom ale mohly by zabijat aj duchaplnejsie cas novinarou a aj ich citatelou preco nejdu po krku ciernym zamestnavatelom a novodobym otrokarom alebo neuverejnuju ludi co zneuzivaju odpocuvanie telefonou ..... a kurna to by isli sami po sebe s tymi telefonmy to je blbost. Ludia maju ine problemi ako riesit blbosti okolo zvracania kohokolvek.
Ale houbelec. Zastav se někdy v obchoďáku u stojanu s novinama, nebo u trafiky a sleduj, co lidi kupují. V naprostý většině ty zvratky, takže mají především tyhle problémy...
Jj, tak nějak...
K tomu ještě přiberou Šíp nebo jiný obdobně laděný časopis a s načerpanými informacemi mažou do práce, aby se o to mohli podělit s kolegy...
Přesně... Jeden čas jsem v trafice potkával jednu ženskou, která si tam vždycky brala ultrakombinaci Blesk + Šíp + Aha! :-)))
Tak ta musela mít komplet vymytej mozek :o)))
vsak na tom intenziivne makala :-D
A co kdybys sem místo blicí hopsandy hodil nějakou informaci o tvých předvánočních lyžařských úspěších v Jizerkách. Nějak ses zapomněl pochlubit.
8-))
Nejdřív se omlouvám Tobě i všem dalším, kterým jsem se tímhle tématem dotknul. Nebylo to mým úmyslem. Nebudete mi to věřit - slabomyslnost tohodle tématu jsem si uvědomil i já sám, a to asi minutu po jeho odeslání... Prostě i génius, jako jsem já, někdy udělá chybu. Spoléhám na vaši šlechetnost, že mi tenhle úlet nebudete připomínat a že mi zachováte náklonnost při ochutnávkách vašich gastronomických specialit na srazech. Děkuji :-)
Pokud jde o ty lyže - zítra mám první výukový den na sjezdovce na Pasekách. Pokud tam snad někdo budete, poznáte mě podle úplně nových nádherných italských přazkáčů a zvládnuté jízdy - vždycky mi šly hlavně obloučky doprava, doleva moc ne, tak se koukejte, kdo to válí doprava a to sem já! Během jízdy na mě nepokřikujte, podpisy až dole! :-)
Budiž ti omluvou, že včera byl přece pátek!!
:))
Jinak doufejme, že Agátě už je lépěji, kdyby ne, to by byla tragedije. Myslím, že hodně zvracela, už když byla hodně malá. Řek bych, že vyblila i mozek, pokud někdy nějakej měla.
:)))))
Ja jsem nevedel kdo ta paní je tak jsem se zeptal googla a nasel mi tohle: http://www.youtube.com/watch?v=wLlXQYrXRU4