asi si koupím nový kolo a asi si koupím novou kudlu. Tedy něco, co vlastně vůbec nepotřebuju. Ale přemejšlím i o koupi pidipozemku (na normální nemám ani na první splátku), kde by se dalo pěstovat jídlo a kam by se dala zakopat asi tak tuna konzerv pro případ krize.
Co se přerodu světa týče, budu se na něj připravovat. Naučím se tolik nových věcí, kolik se jen stihnu naučit a... a počkám, co se vlastně stane:-)
Já bych teda chtěl, aby ten poslední rok byl obdobnej jako tenhle - mám milou malou ženu, která skvěle vaří (a co si budeme povídat - ta láska žaludkem přece jenom prochází :-) ), dva skvělý kluky, psa, kočku... dneska jsem spočítal, kolik jsem letos do dneška ujel na kolech - dost dobrý!, všichni jsme zdraví, není válka... mně to úplně stačí!
(no, jedna věc by se změnit mohla - dyž ta Ane je tak šíleně čistotná a pořád chce prát, v tom by mohla trochu polevit. Dyť já mám hadříky vošoupaný nikoliv z nošení, ale jak se pořád točej v bubnu v pračce :-) )
Klidne bych se vsadil, ze konec sveta nebude, prestoze se jinak zasadne nesazim...
Takovou sazku bych totiz bud vyhral a nebo by to bylo jedno. :)
Jinak to vidim stejne jako s novorocnima predcevzetima - ja si zadny nedavam, akorat by me deptalo, ze je neplnim...
Někde jsem četla, že každý den by měl člověk prožít tak, jakoby byl jeho poslední. No nevím jak u vás, ale u nás to po večerech dost často vypadá, že rána nedožijem. Zatím se nám ale daří transformovat se přes noc z "mrtvolek" na jakž takž čilé předdůchodce. 8-)))
Takže nějaký poslední rok mě nemůže rozhodit.
;-)
Konec světa? Jé, to jsem nevěděl, ale když už je to tak, tak měním svůj původní plán (jít do práce) a radši za poslední peníze vyrazím na nějakou spíš delší než kratší projížďku! Jenom by mě naštvalo, kdyby ten konec světa nakonec nepřišel! :-)
jestli bude opravdu poslední, tak je potřeba si ho náležitě užít a dělat věci, které má každý z nás nejraději. Být co nejvíce s přáteli, chovat se slušně i k těm potenciálním nepřátelům a hlavně jezdit na cyklovýlety.... nevěř tomu, ještě konec nebude :-)