No jo, ale co ten 366. den budem dělat ? :-))
jeden den jsem nechal na to, aby si člověk užil smutek, bolest, zoufalství...
ABy si po zbylé dny ten úsměv. štěstí lásku atd. mohl náležitě vychutnat a užít.
Pokud chceš, kdlidně si ten poměr změň nebo obrať. Já to pro sebe chci takhle a přeju to i dalším...
Nic obracet nechci a když to bude jenom ten jeden den, tak by to bylo víc než pěkný
kdyby nebyl ani jeden, člověk by si toho přestal vážit....
To sice ano, ale i tak si ho rád odpustím
A tak to já zase nemusím mít všechno a určitě ne každý rok :-)
MERRY CRISIS AND HAPPY NEW FEAR :)
Sakra, co to asi znamená? Mohl bys to příště napsat třeba česky? Ještě pořád nejsme předhůří Ameriky.
Veselou krizi a štastný nový strach:)
Každej je na googlu ale o translatoru neslyšel..... tohle psali v řecku po zdech v angličtině....
Přišlo mi to poetické
ఇది గట్టిగా అసమగ్రత అయితే అవును, traslator,, ఉపయోగించవచ్చు, బహుశా ప్రతి ఒక్కరూ ఇది తెలుసు. కానీ ఎందుకు?? ఎందుకు తన స్థానిక దేశంలో మరియు వారి స్థానిక భాషలో చక్రాలపై చర్చా పఠనం ఒక వ్యక్తి ఒక అనువాదకుడు ఉపయోగం ఉండాలి అనుకుంటున్నారా?? ఒకసారి, ఎక్కువ అని ఏదో భావించిన ఆ రోజు ఆంగ్ల, తరువాత రష్యా, ఫ్రెంచ్ తరువాత, German మాట్లాడటం ప్రయత్నించాడు. ఇది ఎల్లప్పుడూ తెలివితక్కువదని చేయబడింది యొక్క. ఇది ఎల్లప్పుడూ ఒక నేను వచ్చింది ఏమి అసంతృప్తి యొక్క సైన్ ఇన్, స్వీయ తిరస్కారం మరియు ఆ ఎక్కువ చూపడం అవసరమని పేర్కొంది జరిగినది. ఆ smallness :-( యొక్క చిహ్నం
správně, ale mám dvě až tři námitky :)
1. merry christmas and happy new year je všeobecně známá fráze, kterou je svět doslova obsypáván každý prosinec a která mě popravdě již docela leze krkem.
Tahle parafráze z Řecka ukazuje určitou naději, kterou jsem ani nečekal.
Naději, že i v časech krize si někdo našel čas udělat vtip, navíc hluboký vtip a to v zemi, která na tom není vůbec dobře.
2. v poznámce mého prvního kritika vidím takové to milé nadřazené uplivnutí si před Amerikou, přitom vážený kritik zjevně vůbec netuší, že angličtinou se nemluví jen v horách Ameriky ale již kousek přes kanál, tedy za naším dvorkem .
Ve svatém zápalu antiamerikánství si navíc neuvědomuje, že angličtina byla jazykem Shakespeara Williama.....
3. takže až si po česky zanotujeme mnoga ljeta tak si musíme uplivnout, protože to pochází z ruštiny případně ze sbrštiny ? :)
Ps : Slovo Vánoce pochází z němčiny ...
Jen na okraj. Na dělání si hlubokých vtipů v zemi, která na tom není dobře nevidím nic světoborného. Možná kdybych byl Němec, ale jako Čech?
No protože pár řeků znám tak říkám, že dobrý, že tam někdo umí argumentovat nejenom benzínovou láhví.
Navíc jako čech mám radši národy, které neberou všechno smrtelně vážně ...
Mám ovšem dojem, že se poněkud odkláníme od tématu.
Prostě dal jsem sem PF, některým lidem to smrdělo, některým třeba ne a to je celé.
Nebudu to tady autorovi kazit nějakým :
Veselým novým flamem.
a sákryš zase ta amerikánština :DDDDDD
To, že angličtina je řečí Šejkspíra a že s ní mluví polovina světa mne nechává celkem klidným. Své řeči si vážím a míním jí mluvit, užívat i ochraňovat. Znalost jiných jazyků mne v rozhledu světa sice posouvá výš, ale nic neříká o mém srdci.:-) Pěkné a veselé vánoce všem.
Já se to sem už trochu bojím napsat :-) Ale ono to "PF" také není zrovna českého původu ;-) A rozhodně to není zkratka českých slov ;-)
ano je to z doby poklonkování Fancii a francouzštině.
Jak jsme psal výše. Nespokojenci sami se sebou se vyrovnávali se svou nedostatečností ve svých očích se pomocí dávání na odiv příslušnosti k nějaké vrstvě či kastěa snažili dát najevo svou "výjimečnost" a pomocí cizího jazyka je to snažší. Takže to bývalo v němčině, francouzštině, ruštině, nyní v angličtině a v budoucnosti to bude arabština nebo čínština. Pořásd to bude znakem téhož...
Ale je fakt, že PF už setsakra zdomácnělo.
Krásné Vánoce všem...
http://www.vrstevnice.com/akce/2011...
Letos prostě NEMÁM žádný obrázek, kde jsou nějaké totální sračky, kolo utopené po sedlo atp. Leda ty svatební, ale ty už znáte... Takže moje/naše PF 2012 bude asi holt bez malování... ;-))
Tož teda, ať to funguje i v r. 2012! A hlavně bez šrámů!!
Přestože má první PF zde nebyla přijata dobře pro její černý humor tak jsem tu s druhou, k zamyšlení.
Dovolím si všem popřát takový rok 2012 aby jste nemuseli v budoucnu přemýšlet
nad touhle myšlenkou dalajlámy.
Na otázku co ho na lidstvu překvapuje dalajláma odpověděl:
.. Lidé samotní, protože obětují zdraví, aby vydělali peníze a potom obětují peníze, aby znovu získali zdraví, potom se tak znepokojují budoucností, že si neužívají přítomnost a tak nežijí ani v přítomnosti ani v budoucnosti. A žijí tak, jako by neměli zemřít a potom zemřou bez toho, aby před tím žili.
bod za to přání! Děkuji. Ta dalajlamova odpověď mi přišla před nějakou dobou na FB a je smutně pravdivá.
Jinak si myslím, že tvé první PFko zde nebylo dobře přijato ne pro černý humor, nýbrž pro zvolený jazyk a způsob prezentace ("tu máte perlu volové, copak neumíte používat translátor?")
Přeložené by to bylo asi tak půvabné jako dabing televize PRIMA :) viz například to co předvádí Prima s Mojí matkou aTeorií velkého třesku. ČT zase zprznila Californication.
Nova przní všechno....
Prezentace tam nebyla žádná, přišla až po reakci jejíž styl přesně popisuješ.....
k prvnímu odstavci se nemůžu vyjádřt. Nevím. Nesleduju to. Televizi nesleduju téměř vůbec. Není na to čas. Vždycky je co dělat lepšího...
ano, tu prezentaci jsem myslel.
Ale nechal bych toho. Jen jsem ti napsal, že se, dle mého, mýlíš v důvodech nevlídného přijetí toho prvního PFka...
Diskutovat se mi o tom nechce. Já preferuju komunikaci v e společném rodném jazyce ty v rozdíolných pomocí překladače googlu, který mě přijde jako maximálně z nouze cnost.
Řekli jsme si to.
Neshodneme se.
Není o čem diskutovat. Můj názor nezměníš a já tebe měnit nehodlám.
Hodlám ti popřát do dalšího roku aby ti to jezdilo, aby se ti vyhly jakékoli zdravorní omezení a aby jsi absolvoval co nejvíce kilometrů na kole s radostí a bez jakýchkoli závad a píchnutí.
Pokud chceš tady to máš i finsky a můžeš si to přečíst přes překladač:
Haluan toivottaa teille vielä vuosi niille, jotka ajoivat julkaisun sellaisia rajoituksia ja zdravorní että olet valmis eniten kilometrejä polkupyörän ilolla ja ilman virheitä ja Sting.
Človíčkové. Všem Vám přeji krásné prožití vánočních svátku, málo kostí a bohatého Ježíška. Do nového roku hodně zdraví, úsměvů, štěstí a hlavně lásky, protože té nikdy není dost. Michal (imrvére nepřihlášenej)
Pral bych nam vsem tohle:
http://www.rencin-vtipy.ic.cz/galerie/gal10...
Taky přeji vše NEJ...
http://www.vrstevnice.com/akce/2011...
A ať vám to celý rok šlape bez nehod, defektů a kolizí :o)))
Vsetko naj nech Vám to dobre slape a v zdraví.
Vážení přátelé a přítomní, v novém roce Vám všem přeju dobré zdraví, hodně pohody, žádné nehody a mnoho příjemných kilometrů