Informace o novém kalendáři se značkou Cycle Passion se sice již objevila v našem fóru, pro všechny čtenáře jetu nyní kompletní Cyclepassion 2012, včetně videí z focení a něco navíc ze zákulisí.
To video je dobrý. Čekala jsem, kdy dojde k nějakému karambolu.
8-))
A jak jste na tom letos vy? Bude taky video?
Jak to vypadá, letos nebude ani kalendář, natož video. Byli byste moc zmlsaní - každý rok koukat na pěkné holky. Trocha "půstu" vám neuškodí.
8-))
Květen, srpen a září jsou pěkně vyvedené - fota i holky. Ostatní bych řadil co do nápaditosti fotografa na slabý průměr. Ale i tak bych si ho klidně do garáže, kolárny či někdo možná i obchodu s koly pověsil a myslím, že by všude slušel.;-)Každá žena, když tu přírodu umí prodat, může být sakra krásná.;-)
ja bych si ho i koupil, ale 760,- je moc
Já bych si koupil jedině ten s nakoláckejma slečnama... nebo svlečnama? Teď nevím :-)
dohodím ti koupi kalendáře s jogínkama až bude. Už teď chci koupit dva a ještě jsem ho neviděl. Ale viděl jsem bez šatů některý ty holky co tam budou a tak se těším fakt hodně!
Neměl bys raději Ajínkovi poradit, kde jsou ty hambatý holky k vidění v reálu? Přece jen ty na papíru ...
Ai je spokojenej s Ane ne, Chce jen hezkej kalendář. No a ten co je na něj odkaz v článku hezkej není (dle mne) Ale kde ty holky potkat je taky jednoduchý. Stačí začít chodit na jogu :-)