Termín: 17.11.2011
Místo: Praha
Ctvrtek necham zcela na Pro_Povi, jinak by mi to stejne rozvratil. 8-)
Patek spise odpoledni akce, predbezne okoli Zboreneho Kostelce.
Tak čtvrtek jsem ti psal, že nevidím ouplně reálně.
Zatím to vypadá na 90 % na silnici s B-F
Pátek jedu 100pro a nyní koukám co kde, spíše to bude takový průzkum
Na pruzkum jsem odbornice, pokud vam nevadi, ze budete obcast muset nest kolo nad hlavou :-)
ODMITAM BRODIT SAZAVU!!!
Z toho posledního brodění jsem byl nějakej nachcípanej
Ja uz nachcipanej jsem a kolem ZK bychom toho meli doslova nejen po krk, ale rovnou nad hlavu.
Zvlaste nekteri... 8-)
tedy dle pripadneho zajmu nejspise od smichovske strany Barrandovskeho mostu.
Mě je to jedno. Jen pojedu buďto ve čtvrtek nebo v pátek.
Pojeď v pátek, bude to zajímavější :-)
Jak moc zajímavý to máš na mysli?
http://www.nakole.cz/diskuse/14006-offroad-v...
Pátek
http://www.bikemap.net/route/1334856
a bez připomínek, řekli jste si o to sami :-)
Jsem pro. Jen bych navrhoval zmenit poradi uzlicku.
Kdybych odpadl pred koncem... 8-)
a co jako budeme dělat než se přidá Lucie?
Jo taaaak... Co sedet v hospode? 8-)
Doufam, ze to nebylo osloveni, ale vyraz souhlasu. 8-)
vymněn písmenko, vyhoď háček a máš originál :-)
1. vyměn písmenko
2. vyhoď háček
vyměn 2 písmenka
Kdyz ve slove PIVO vymenis 4 pismenka a jedno pridas, dostanes slovo LASKA. Je to opravdu jen nahoda?
vyhodím háček, vyměním "o" za "v" a je to.
Hm, zrovna mi PIVO doslo, a to rozhodne neni nahoda :-(
Tak zkus tu metamorfozu. 8-)
Jak mam metamorfovat PIVO, kdyz zadne nemam? Ha? Nebo ze bych nasla neco nepotrebneho, treba hlodavce, co mi zere neco za skrini, a udelala z neho rovnou PIVOPIVO? :-) A jak bych to PIVOPIVO pak dostala zpoza skrine ven? A co na to Jan Tleskac?
Budu na vas myselt v teplem slanem bazenu v Treboni, ale fotte, pak se na to rada podivam :o)))
IMHO - Kazikole, kolik mas na ty dva dny pripraveno kol?!?
sem si nejdřív myaslel že plánuješ dvoudení lesní vyjížďku a bylo mi dost líto, že musím v pátek do práce, takhle už mi to líto tolik není. Navíc jsem byl u zbořenýho kostelce před dvěma týdny v pátek cestou tam a v neděli cestou domů, takže mě to nemrzí. Ale vy si to užijte a brodění prosím nafotit! Já měl při brodění Mnichovky docela strach, že sebou plácnu...
Kdyby se zvedla mlha a chtělo se mi ve volném dni vstávat, tak se přidám, odchytla bych vás u psince na stezce v Komořanech před pul jedenáctou.
Nechci do čtvrtka kecat, jelikož zatím nevím zdali pojedu, ale pokud by se chtěli sejít na smíchovské straně, tak z toho čuju, že kolem psince se nepojede.
Na Modtranskou stranu stejne musim pres smichovskou. Kdyz bude duvod tudy jet (treba cekajici nakolak), muzeme.
to je dobré vědět, páč třeba pro mně je důležité vědět na kterou stranu mostu jet.
Já myslel, že když se chceš setkat na smíchovské, tak pojedeš přes Barandov, kolem kostelíku, Chuchli, Karlík
Necitim se uplne 100%. Michal pry taky ne. Videl bych to na tu pesinku kolem psince - alespon uvidime, jestli je prujezdna - a klasicky za lomem. A cestou zpet bud klasicky s mustkem, nebo jeste na zaver vystoupat nahoru a zkontrolovat downhillovku ve Vsenorech a pak podel vody.
Jedu zítra s vámi, dopoledne to nebylo na silnicích mimo Pha bóhviečo. Vlhko a mráz jsou sviňa, nerad bych to někde na namrzlině položil.
Jelikož v úvodním příspěvku je psáno, cituji:
"Ctvrtek necham zcela na Pro_Povi, jinak by mi to stejne rozvratil." a co je psáno, to je dáno.
Tedy v 10:00 smíchovská strana.
Trasa:
Barrandov - okolo ateliérů - Chuchelský háj - Slavičí údolí - Staňkovka - Solopysky - Vonoklasy - Karlík - snad hospa - Vonoklasy - hupíky - Černošice a potom se uvidí
a bez komentářů :-))))
to se určitě nepřidám, ne že bych vás nechtěla vidět alespoň ze zadu :-), ale vyjíždět před pul desátou se mi opravdu nechce. Jestli se udělá hezky, třeba se potkáme v Černošicích
a v kolik bys byla ochotna tam být?
jestli bude na nule jako dneska celý den, tak se mi asi fakt nebude chtít vylézat. na Smíchovskou stranu mi to trvá skoro 45 minut a v Černošicích bych byla až někdy po obědě, jedna druhá, což je tak skoro váš návrat zase k Praze. Mě nakonec stačí chvilku jezdit u nás v lese.
Pekne to bylo. 58 km, pres 600 m up. Tak akorat na to, ze jsem se vcera krmil Coldrexem. 8-)
http://www.bikemap.net/route/1336293
Joo bylo to pěkný. Jen mi zamrzl foťák, takže fotky jsou rozostřený :-)
Tak nějak nejsem schopen identifikovat místo té poslední fóóóóótky :-(
Poslední fotka měla být první. Ještě,než jsme přejeli silnici. A ještě mám jednu neveřejnou :-)
tak to už vím přéééééééééésně
klidně z ní udělej veřejnou :-)
Hééééééééééééééééj, Michale, kde je teda ta uvolněná neveřejná fotka!!!!
Myslíš tuhle neveřejnou? :-)
vidím dobře, že TLAČÍ DOLŮ? :-O Nezkresluje nějak ta fotografie?
jo, tlačíme dolů a zároveň se z toho kopce ještě nakláníme na druhou stranu, než je obvyklé :-))
Na jakou druhou stranu se nakláníte?!?
Síííím, já tomu nějak nerozumím...
Hele, ty studentko, koukni znova na tu fotku. Kdyby pro_pa vedl kolo z kopce, tak bude mít nohy na úrovni předního kola. Ale jestli se dobře koukáš (koukáš,jo?), tak má nohy někde ZA předním kolem. Kdyby tímto způsobem vedl kolo z kopce
a) bylo by to dost náročné
b) byl v pase zlomenej.
Zkresluje. Bylo to do kopce. :-)
maš bod za první normální a jednoduchou odpověď. Děkuju!
Ale i tak je mi to tedy divný. Marně vzpomínám, kdy jsme viděl Pro_pu tlačit kolo. Lehnout si s ním třikrát za vyjížďku to jo, to si pamatuju, ale tlačit, to si asi nevzpomenu.
V patek to jen nikdo nefotil. 8-) Ale ty patecni kopce (podle Pro_Py az ke 23 %) byly jetelne, protoze bylo jaks taks soudrzne podlozi.
Tyhle ctvrtecni kameny a listi to bylo bud na vypaleni tak 15 kmh, nebo na chuzi.
No a když ti dva zúčastnění již odpověděli, tak přidám také svůj pohled na věc.
Já jsem samozřejmě tlačil jenom s ohledem na kluky, abyh je moc neranil, kdybych to vyjel. :-)))))
P.S. pokud mi nevěříš, dobře děláš
A kde je Lucie? Ona s vámi nejela nebo je někde kus vepředu?
Lucie jela az dnes.
budeš dat fotky dnesni vylet?
budou, nejpozději v neděli
Jak až v neděli? My jsme zvědavé už teď!
Že jo, Arabice.
Burajdo,ano presne. Zvykla jsem rychle koukat na rajče tvuj vylet . Pro-po a Murphy nic,ja smutna.
Tak abyste mně nepomluvili
http://propa.rajce.idnes.cz/Chlum_-_Nestenicka#
Jinak 40 km, 750 m up
Bylo vše: sakra kopce hore, singlíky, nošení a vodění kol, jízda ve výběhu krávami a býky, bahno, píchlé kolo, na závěr véča.
Den jak má být
Tak poslední kilák pěšky?!?
Hele, nějak v poslední době moc tlačíš :o)))
ad rajče
fotky je nutno otočit před umístěním na rajče. Pomůže je na rajčeti smáznout a znovu nahrát otočené.
Někdy to ale nepomůže. Pak je nutno fotky před umístěním na rajče otočit a uložit pod jiným jménem a pak teprve nahrát na rajče.
Hezké, taky bych chtěl umět podjíždět závory :-)
pěkně jste se projeli, nakonec jsem šla jen pěšky a fotila jsem ojíněné stromy, nádhera. Potkala jsem 5 cklistů. odkud jsou ty fotky?
http://jdem.cz/sqke6
3A
1B
2C
Dekuji za spolecnost a pekne naplanovane odpoledne.
http://www.bikemap.net/route/1337299
Jen nevim, co s tou hroudou bahna, co mi ted stoji v predsini... 8-)
Hlaseni rozhlasu:
Pekne to bylo, musim jeste trochu nektere detaily natrenovat, treba rychle vystupovani z kola s naslapy, urphymu se vyplnilo to prani s padanim do kameni, zjistila jsem doma, ze mam na holeni krvavy sram, jinak nastesti prevladlo padani do listi a bahna, v brodech jsem nevystupovala :-) No mozna bych urphymu mohla vratit aspon male m, protoze jako jediny dal nahoru vsechny kopce, ktere jsme ostatni potupne tlacili, ackoli si u toho celou dobu stezoval, ze je nemocny, unaveny a boli ho zadek :-) Zase na druhou stranu se tak bal byka, ze radeji tlacil kolo rostim za ohradnikem :-) Cesta podel Konopistskeho potoka je misty spis na pesi turistiku a zluta znacka z Nestenicke hory je taky masakr, i me brzdy tam hlasite plakaly strachy. :-)
Jo a zjistili jsme, ze murphy kazi nejen sve kolo, ale tajne picha Propovi duse :-)
Konec hlaseni.
Budu si muset na Kazisvěta pozor, poslení 2 měsíce jsem píchl 4x a vždy u toho byl on.
Malá oprava chyby: zluta znacka z Nestenicke hory je taky mnamka.
Tady jsou pekne fotky z pesiny podel Konopistskeho potoka, kdyby si nekdo ty kameny a koreny nedokazal predstavit: http://www.panikuvblog.estranky.cz/clanky...
Jinak jsem koukala na BF, kdyz jsi ho pred sjezdem z Nesteticke hory zminoval, a dokonce to tam nekdo sjel cele i s tema hupikama dole, tak mas co trenovat ;-)
Sobotu a nedeli jsem tak z pulky travil u umyvadla zastavovanim krve z nosu. 8-( Fakt nic moc. A kdyz jsem vedel, ze jsou na trase kopecky jen dva a mam nahradni obleceni, mohl jsem se klidne zmacknout a propotit. 8-)
Jinak jsem se nebal byku, ale ta kravicka bez veminka na mne dalala takove nejake zamilovane oci, ze jsem nas radeji neuvadel do rozpaku a vzal to jinudy.