Tak mě tahle verze pěkně potrápila. A možná ještě asi potrápí.
Mám automatickou aktualizaci a včera se mi to natlačilo na noťas.
Jenže mi to total bloklo internet.
Zkusila jsem to několikrát vrátit do stavu před instalací upgradu a pak znovu upgradovat, ale FF 8 mi prostě zavře bránu a nepustí mě na internet...
Teď jsem horko těžko vyhrabala na netu verzi FF 7, tak snad to bude OK.
Máte už někdo s touhle verzí nějaké zkušenosti?!?
Co se s tím dá event. udělat jiného, než shodit?!?
http://pastebin.com/f7bba40a9
Je to sice jiný produkt, ale princip je asi stejný... :-))
Ze bych se inspirovala, az se deti budou zase ptat na nejaka sprosta slova? :-)
Ve slovenštině je to jednoduché. Anglické "fuck" odpovídá slovenskému "jeb". A pak už jen kombinuješ; dá se použít jako sloveso (odjebať, vyjebať, jebať), podstatné jméno (pojeb), přídavné jméno (vyjebaný, jebnutý)... ;-)
Jsem otevřel Google Chrome, zadal "Mozilla FF verze 8" a strejců google mi vyplivl: "V*le neblbni, opovaž se....".
Tak snad už se ten můj počítač umoudřil.
Sice se o mě včera pokoušeli mdloby, když jsem večer zavírala noťas a zase mi to vyhrožovalo, že si to stahuje 6 aktualizací a teď ráno mi to oznámilo, že to synchronizuje asi 100 položek, ale zatím se to tváří, že to funguje.
Jestli se mi nějak upgradovala verze 7 nebo jestli se fakt nainstalovala verze 8 to jsem zatím neměla odvahu zjistit.
Teď ještě musím vyzkoumat, kde se zakazují ty automatické aktualizace. Tam je kámen úrazu...
Poridis si linux a je to :-)
Linux jsem instalovat zkoušela před 2 roky, ale nějak se mu na mém PC nelíbilo - nemohl se dohodnout s mým 64kovým systémem.
Tak jsem holt nechala Win a dokud neukončím vškolu, tak žádné radikální přestavby systému dělat nebudu.