Přinášíme vám fotoreportáž z prvního dne veletrhu Bike Brno.
A co že se to tam vlastně děje?;-) Z těch fotografií mi to není vůbec jasné - dost povšechné...
Z fotek jsem se dozvěděl totální kulový.
Ono tam taky totální kulový bylo. I když v porovnání takovým Autosalonem to ještě tak hrozné není. Možná si tam ostatní něco svého našli, ale mně ten veletrh připadá rok od roku horší.
Otázka, co jsi tam hledal, spíš bych hodnotil jeho průřezovost trhem, škoda, že jsem tam nebyl, měl jsem své favority na ošahání a nemyslím tím lidi :-)
Pro Howgha a Arnošta: Ale jo, ono to asi tak zlé nebylo. V porovnání s ostatními veletrhy, kam jsem chodíval a nebo chodím (Autosalon, Autotec, Salima - Vinex) se mi sestupná tendence (velikosti i kvality) nezdá tak zlá, ale podle mě tam je. Ale je to můj subjektivní názor, třeba je to ve skutečnosti jinak. Taky jsem četl, že bylo o 10 % více návštěvníků, to mě vcelku překvapilo. Byl jsem totiž už ve čtvrtek od dopoledne a tak málo lidí jsem na výstavišti snad nikdy neviděl, takže víkend byl asi silnější. I tak si myslím, že 10 % zvýšení návštěvnosti nic nenaznačuje, i když pro BVV může být i toto důležité (minimálně se to hezky čte).
Pravdou je, že jsem letos šel jen tak na blind, ale to chodívám většinou. Z toho, co mě zajímá, tam lehokola letos "téměř" nebyla, to mě až tak netrápí, vyzkouším si je jinde. A na koloběžky jsem se podíval a u Břeti Michálka si i vyzkoušel a hezky popovídal. Vcelku se mi líbily ty nové skládačky Tern. Ale krom toho mě vážně nic neoslovilo. Když jsem tam byl poprvé před asi 6 léty, tak jsem šel dva dny po sobě, abych všechno prošel. No a dnes se už dívám, jestli neuvidím něco nového, neokoukaného...a za půl dne jsem doma.
Stejně za rok pujdu zas.