Při hledání rozhledny v podzimních hádankách jsem zjistil, že někteří nevědí o možnosti vyhledávat obrázky googlem.
Takže upozorňuji na ikonku foťáčku vedle hledacího okénka http://www.google.cz/imghp?hl=cs&tab=ii
Další taková, zdá se málo známá věc je možnost sestavení PDF souboru z více stránek Wikipedie.
Začne se náramně jednoduše, v levém sloupci si zvolíme položku vytvořit knihu. A pak už jen přidáváme nalezené stránky do své knihy. Ovládání není složité, jistě na něj každý přijde.
to je dobrý díky!!!
ale taky mě to dost pobavilo. Plácl jsme tam svou fotku a našlo mi to profil na facebooku, kde jí mám a rozřechtaly mě "vizuálně podobné obrázky" kde byly potréty starců, žen , asiatů... :-D
Ale jinak fakt super. O tom jsem vůbec netušil, že je možné!
Mě to blbne:-)). Nahrál jsem tam fotku svého já na lavičce v jednom waleském přístavu a našlo to: autobus, offroad, traktor, kajak, číňanku, sochu krávy, masarykovo nádraží, Bugatti Veyron, traktor s maringotkou...prostě vůbec žádnej xicht.
Ale zajímavé je, že to našlo historickou lokomotivu a nádraží, které je asi 100m od té lavičky. Že by to tahalo něco i z exifu (GPS udaje asi ne...to ta má krabička neumí). Zvláštní....