Jsem před koupí nové kola - od kámoče jsem si půjčil ANCONA od LEADERFOX a byl jsem na prvních 50 km spokojen. Má někdo zkušenosti s tímto kolem (kámoš na něm skoro vůbec nejezdí)? A jak se liší jednotlivé typy, které LF nabízí: např. ANCONA a POINT PRO - rozdíl asi 6 tisíc v ceně. Potřebuji kvalitu, jezdím dost, nejmíň 5 000 ročně.
Podívej se na www.leaderfox.cz.Rozdíl bude ve výbavě.Já jsem měl dva roky Point Pro a než mi ho ukradli,byl jsem s ním max spokojený.Je to v Deore.Manželka má Leader fox Šumava a je s ním spokojená.To je s Aliviem,odpružená vidlice u obou jmenovaných.Zřejmě levnější,ale žádné problémy.Jen foukáme kola a před dovolenou jdeme na seřízení
kopíruju svůj dřívější příspěvek.
Zkušenost mám otřesnou. Mám 4 měsíce starou crossovou Toscanu od Foxů. Měl jsem problém se špatně uloženým středem - lupání klik (řešeno tady na fóru). Prodejce (Cyklo Tenno v Pardubicích) mě poslal do prčic, že si to časem sedne. Když jsem hledal zastání u výrobce - řekl ať neotravuju, že předmětný prodejce je jejich dlouhodobý dealer a že si jistě nevymýšlí. Nakonec mě to opravili v jiném servisu. A pokud mám hodnotit kolo. Za cca 10 kKč nejlacinější žvejkové šlapky. Měkký lak, který se odře na kov při sebemenší neopatrnosti, křivě navařené šrouby k upevnění lahve. Klín upevnění představce zaražený v trubce tak, že s ním není možno hnout a nastavit je. Po 14 dnech od koupení rezavějící "chromované" šrouby. Kolo od tohoto výrobce bych si nikdy znovu nekoupil. Zejména pro přístup k reklamaci.
kopíruju svůj dřívější příspěvek.
Zkušenost mám otřesnou. Mám 4 měsíce starou crossovou Toscanu od Foxů. Měl jsem problém se špatně uloženým středem - lupání klik (řešeno tady na fóru). Prodejce (Cyklo Tenno v Pardubicích) mě poslal do prčic, že si to časem sedne. Když jsem hledal zastání u výrobce - řekl ať neotravuju, že předmětný prodejce je jejich dlouhodobý dealer a že si jistě nevymýšlí. Nakonec mě to opravili v jiném servisu. A pokud mám hodnotit kolo. Za cca 10 kKč nejlacinější žvejkové šlapky. Měkký lak, který se odře na kov při sebemenší neopatrnosti, křivě navařené šrouby k upevnění lahve. Klín upevnění představce zaražený v trubce tak, že s ním není možno hnout a nastavit je. Po 14 dnech od koupení rezavějící "chromované" šrouby. Kolo od tohoto výrobce bych si nikdy znovu nekoupil. Zejména pro přístup k reklamaci.
Pokud je to pravda, pak je to otřesný. Já reklamuju podle potřeby a s gustem a celkem úspěšně. V prvním kole bych si postesknul obchodní inspekci, možná se začnou dít věci. Obejít dealerovo auto s hřebíkem, nebo mu proříznout gumy můžeš vždycky.
Odpovim Ti jen jednim slovem . Blaznis ?
Komu patří to "Blázníš?"?
Já jsem letos koupil kolo od LeaderFox typ kros Šumava gent. Objednal, jsem si jej u kámoše v jeho cykloobchodě. A protože jsem mu nechtěl dělat problémy s vracením tohoto kola výrobci, tak jsem si jej nakonec vzal. Problém: na kole chybí veškeré montážní prvky na zadní nosič ( na rámu i koncovkách), což pro mě, jako cykloturistu je docela závažný nedostatek. Po docela složitých úpravách jsem to zvládli a musím říct, že kolo slouží jinak perfektně. Najel jsem na něm letos 3000 km bet problémů.
Pavaro
Point pro má vše pro další montáž čehokoliv.Kolo naprosto bezproblemové.2000 km pouze dofukování kol
Ja mam od LeadeFoxe MTB Maxx a zatim jsem po nejakejch 1500km stoprocente spokojenej.