Dobrý den, mám nové lino a mám na něm otisknutý vzorek kola, zkoušela jsem benzín, líh, tekutý písek, snad vše... máte nějaké rady, jak otisk odstranit? Děkuji, Martina
Každý správný závodník
má na lýtku převodník.
Neřešit, stejně časem přibydou další, taky na zdi a na stropě... Předem ztracený boj.
Když tak o tom přemýšlím, tak se blíží doba kdy budu mít vosk i na místech kde bych ho vůbec nečekal.
Mělo by to jít obyčejným vepřovým sádlem nebo vygumovat běžnou gumou na tužky.
Ještě jsem si vzpoměl, že na na vojně jsme používaly nějaké pasty na čistění PVC podlahy, ale už si nepamatuju jak se to jmenovalo, tím to šlo taky dobře.
Sadlem? Myslis situaci, kdy je na podlaze vlastne mala vrstvicka gumy? Nebo o situaci, kdy kolo stoji dlouho na miste a plast pusti barvu do podlozky? Myslim, ze tazatelka ma na mysli ten druhy pripad.
To je fuk - nechť to zkusí, sádlem rozhodně nic nezkazí.
my jsme na vojně otisky kanad škrábali žiletkama protože lino nebylo naše :)
Obecně né mechanicky, čili písek chyba, jak to poškrábeš tak se to bude v tom místě špinit.
Tam něco postav nebo udělej ten samý vzorek všude :)
Cyklolino
http://www.youtube.com/watch?v=6GNB7xT3rNE
Maminka by doporučila použít sádlo. Konkrétně lidský sádlo.
nejspíš jsem rád, že neznám tvou maminku... :-D
"Některé skvrny nelze odstranit bez porušení podstaty látky" ...pamatujete? Třeba skvrny na duši. Na duši bílýho lina. Nechat, neodstraňovat, být na otisky hrdej. A klidně bych se pod ně na to lino podepsal i s datem, modrou propiskou. Tak bych to vyřešil já...
Prijedes se mi podepsat na ty otisky u mne? 8-)
Rád :-)). Ale já jsem nýmand. Mít takhle podepsanýho Honzu Kopku nebo třeba Howgha, to už by byl úlovek (např. zvyšující hodnotu bytu) :-)). Někde to maj na chodníku slávy, ty bys to měl na linu v bytě. Na to bys moh lákat i slečny...