Nikdo, viď? Tak si to užijte. Mne čeká to dřevo na dvoře, už jsem na tom strávil pár odpolední a blížím se k půlce hromady :-))
No jo, jsou tu líní cyklisti. Vlastně pardon, někteří nejsou líní, ale mají obavu, aby se zima už brzy nezeptala ...
Jestli vyjde počasí a bojovná nálada mužstva bude dostačující, možná si uděláme letošní výškový rekord (= dosáhneme nejvyšší nadmořské výšky).
Bojová sestava Ane + Ai :-) se taky na víkend 17. - 20. 11. někam chystá, cílová oblast zatím není blížeji specifikována. Mozková část skupiny = já navrhuje Šumavu - Novohradky - Třeboňsko. Teď záleží na tom, co na to rozhodovací část skupiny. A pak taky počasí, deště neberem :-)
Na Šumavě bylo hezky:
http://burisek.rajce.idnes.cz/Prodlouzeny...
Nadějné bikerce to šlo, ještě pár brodů a budeš furt jezdit po červené :-) my byli v Harrachově, mlha se nezvedla ani jeden den, jen v sobotu jsme vyjeli na Smrk a užívali si sluníčka na hřebeni. Jinak pěší courání po lese a večer maskování
Ach, jak vám závidím. Toulali jste se krajinou odkud pocházím a kterou moc miluji. Z porodnice mě vezli na Jelení Vrchy, kde jsme bydleli asi dva kilometry od spodního portálu Schw. kanálu. Dojde se tam podél kanálu a je to jediný barák na samotě, který tam dodnes stojí. Pak jsme ještě chvilku bydleli v Černém Kříži. Tady to máme projeté téměř vše. U vašeho penzionu jsme se jednou občerstvovali a málem jsem tam přizabil mou manželku, protože chvilku před tím opět zapomněla vyndat nohu z nášlapů a zmizela ve škarpě. Ve Stožci jsem mimo jiné oslavil několik nezapomenutelných silvestrů.
Jeníčku, okolo tvé rodné chaloupky jsme jeli. Vzpomněla jsem si na tebe, neboť v nějaké diskuzi už jsi to tu psal. Škytnul sis v sobotu chvilku po třetí odpoledne?
8-)
Asi to přešlo na mou dceru. Aneta škytala v sobotu celé odpoledne a mě to neskutečně rozčilovalo. Asi se jí budu muset omluvit :-)))
Zcela evidentně vám to krásně vyšlo! Pěkný fotečky! V roce 1973 jsem byl na měsíc ve Stožci na brigádě - u vojenských taxátorů. Na večeři jsem chodíval ke Pstruhovi - no, vypadal ten Stožec tenkrát úplně jinak. A v Novém údolí bylo (na německé straně) letiště s USA vrtulníky...
A jinak máš pěkný bike maxbike :-)))
Pozdravuji pana chotě :-)
Jako památku po "starých časech" jsme viděli pouze jeden objekt evidentně původně pro PS.
Pěkný bike zatím nemám. Ale vypadá to, že dojde k určitému posunu v majitelích několika kol. Andulka si dělá chutě na lepší a já tenhle asi "podědím".
Paráda, my jsme naopak koukali na Šumavu z Traunsteinu. http://karel-ch.rajce.idnes.cz/Traunstein_29....