tak jak jsem sliboval fotky z nedělní vyjížďky jsou tady:
http://jurimir.rajce.net/vyjizdka_16.10.2011
Pěkné, kde jste to jezdili? u nás je taky Na Plachtě, a je to bývalé vojenské cvičiště, taky bezvadné terény, jenom už z toho prostoru moc nezbývá
Nechápu jak Murphy dokázal ulomit dva zuby, na to musí být talent :-))
no jo, on má talent rozbít cokoli čeho se dotkne, to sis ještě nevšiml? :-)
Je to u nás po okolí...
Občas se zadaří každýmu, ale že by byl až takhle dobrej? :-))
Murphy je kazisvět, myslím, že je na čase ho přejmenovat.
"Já Kazisvět šestý, z Boží vůle král"?
Myslíš, že se nový nik chytne?
Diky za fotky. Potvrzuji, ze to bylo pekne odpocinkove odpoledne, oni tam totiz nemaji skoro zadne kopecky, zato koreny by mohli rozdavat. :-)
mají. Na všechny strany kromě ku Praze, ale museli bychom popojet kousíček dál a i bylo plánováno, ale to jsme nemohli, když jsme se místo toho museli vrátit pro mobily, které si Murphy zapomněl v autě :-D
Jojo...
Za starejch časů kovbojové nosili kolty.
Teďka mobily!
Doba se holt mění... :-)
Jurimir se to snazil kompenzovat aspon poctem nozu :-)
počkej, vždť já měl u sebe jen asi tři???
Rikal jsi 4!!!
no jo vlastně čtyři, když počítám přezku opasku...
leatherman, Kershaw, ten podvazkový ze zebrana a přezka....
Podvazkový?!? Ty si jel v podvazcích?!?
Pokud jel v podvazcich, tak nam je rozhodne neukazal :-( Jinak je to ten nuz, kterym na nejake fotce ohrozuji murphyho.
On už je s malým "m"?!?
Tak to se nedivím, že jsi ho ohrožovala :o)))
Kdo? Kazisvět? :-)
A nojo, uplne jsem to vytesnila, ze se prejmenoval. :-) Nejak nezvladam myslet a zaroven debatovat s detmi na tema:
Ja: "Jestli se neprestanete postuchovat a nebudete spat, pujdu vam dat na zadek"
Syn (5,5 roku): "To je proti detskemu zakonu"
Ja: "A zlobit maminku je proti rodicovskemu zakonu"
Vracet se pro mobily? Proboha proč? Bez nich Kazisvětovo kolo nejede?
on měl službu a musel být tedy na telefonu, proto jsme taky nebyli dál než 8km od auta...
Ale i tak, drtivá většina lidí co znám, bez telefonu nejde pomalu ani na záchod a je silně nervozní, když si ho někde zapomenou :-D
Co máš proti tomu brát si mobil na záchod? Tobě se to nestává? Celý den nic, klid a jen si člověk odskočí... ;-) Přece nebudu volat za své peníze zpět ;-) To, že na tom záchodě mívám dost často i notebook, už raději psát ani nebudu... :)
mě? :-O
Ne, mě se to nestává :-D :-D
Proč bys měl někomu volat zpátky? Když tě bude opravdu chtít, zavolá znova a když nezavolá, tak nic podstatnýho nepotřeboval a není potřeba s ním hovořit...
No, já mám na záchodě Reflex. Tak asi nemůžu mít moc blbých poznámek vůči tomu notebooku. Vyjde to podobně:-)