Nechcete si nekdo privydelal petikilo slozenim 16 metraku koksu v Roztokach u Prahy? Jelikoz mi to zabere nekolikrat vic casu nez chlapovi, prijde mi neefektivni to delat osobne, ale nemuzu nikoho sehnat. Jak se lidi na neco takoveho shani? Chlapi chodi do hospody na pivo a tam zaridi ledacos, ale jak to ma delat nesmela zena jako ja, to fakt nevim.
zajdi do místní hospody a nesměle se zeptej... ;-)
Já bych to za 500,- nedělal, ale třeba někdo jo.
Kdybys bydlela blízko udělal bych to zadarmo, ale takovou dálku se sedřít asi nepojedu, když zápasím s časem.
to záleží jak je to s tím skládáním. Poduk je to jenom o naházení do okýnka tak je to cena dobrá. Pokud se to musí někam kolečkovat tak nic moc. Kdysi dávno sme si na to brali cigány z azyláku. Bylo to za "tekutou stravu" :-)
To jsem slyset nechtela, ze ze sebe mam chodit delat debila do hospody :-)
Ja si porad rikam, ze neni zadna krize. Je to pres 100 Kc/h. Jedna se o vynoseni v putne na zadech asi 20 schodu a nasypani na hromadu v dilne. Taky zapasim s casem.
máte nějakou vývěsku na zastávce busu nebo před MNV nbeo v místní sámošce?
Nalep tam cedulku s telefonem.
1,6 tuny vynosit na zádech? Hmmm, tak to je drsný...
Koks není moc těžký. -)))
Co je těžší? 15 q koksu nebo 15 q černého uhlí.
Já měl jednou doma 1 kg pytlík kakaa. Dával jsem ho potěžkat s 1 kg pytlíkem soli. Každá pokusná osoba tvrdila, že kakaa je méně.
Ono také ne každé kilo, co koupíš má skutečně 1 kg :-)
To mi povidej! Jsem nejaka nemistne duveriva, tak jsem pred par lety nalitla podomnim obchodnikum s koksem. Zastavil mi nakladak pred barakem, nabidli levnejsi cenu nez mistni dodavatel, ktery navic jeste koks nemel, a misto 12 metraku jsem pak napocitala pri skladani 9, to byly setsakra lehke metraky!
1 kg železa a 1 kg peří jsou naprosto rozdílné. A kdo tomu nevěří, nechť si na jednu nohu pustí 1 kg železa a na druhou 1 kg peří... Vsadím se, že rozdíl bude přímo ku.evský! ;-)
1 kg železa je opravdu těžší než 1 kg peří. I ve vzduchu totiž platí Archimedův zákon.
http://skladistemyslenek.blogspot.com/2008/06...
A platilo to i předtím, než ho Archimedes vymyslel?
Blázníš? Samozřejmě že ne. Proto mohli ve starověku postavit takové obří stavby. Prostě, než to ten Řek vymyslel, kvádry na pyramidy a sochy na Velikonočním ostrově lidé přenášeli tak, že si vždy po jednom strčili do podpaží a šli. Copak jste se to neučili ve škole?
Rozdíl je jen ve směru dolů. Vytahat na půdu 2 tuny sena dá stejnou makačku, jak tam vykladkovat 700 křidlic. Akorát to seno zabere víc času ;)
Jináč za pomoc s dvaceti metrákama sena jsem pomocníkovi s radostí zaplatila litr, ještě mu přidala flašku slivovice a makala s nim rovným dílem.
Ja osobne to nosim ve dvou kyblech dohromady po asi 23 kilech, protoze plnou putnu stejne neunesu (asi 50 kg). Predloni mi prisel pomoct nejakej Ukrajinec, co delal na vedlejsim baraku, protoze se na to nemohl divat :-)
Vyvesky mame, ale nikdo si tam nesmi davat nic sam, mame na to vyveskovou sluzbu a nez by to tam dala, tak si to v nedeli slozim sama.
prace.cz....kolonka brigády. Myslím, že je to tam zdarma. Tak to tam dej a třeba se někdo najde....
I já bych převelice rád pomohl, ale přepadla mě rýmička a to znáš, s tím se nedá nic dělat... A to Roztoky nemám daleko :-)
Tady jsi na špatné adrese, možná poradí s přehazovačkou, ale práce ručičkama to se tu nenosí :-) Ten kdo přivezl koks to nesloží? nám když přivezou uhlí, tak ho i do kůlny složí, ale používají pás a taky to stojí kolem 500,- a moc se u toho nenadřou.
Udělej na víkend vyjížďku a pak to nenápadně zaveď k vám. Pak už stačí rozdat lopaty a ...:-)
Kdybych nemarodil, tak dorazím. Skládání uhlí je pro panelákového člověka sen....a zadarmo.
http://prace-brigady.megainzerce.cz/brigady...
taky jsem něco našel...
http://www.firmy-cesko.cz/f150457-renata...
http://firma.maxportal.cz/detail/michal-kost
http://www.firmy.cz/Remesla-a-sluzby/Remesla...
To jsou řemeslníci a to by tě to uhlí přišlo hodně draho :-)
Jdeš na to špatně - téma mělo znít "Kdo chce v neděli přijít na svičkovou?!?"
Že se bude muset cestou prohrabat přes haldu koksu, na to je dost času až zazvoní u branky :o)))
To mi prijde z te kategorie klamani obalem, jak se resilo ve vedlejsim tematu. Jo a nemam zvonek u branky :-) Mela bych se jit podivat, zda se tam nekumuluji nestastni zajemci o skladani koksu :-)
Proč?!? Vždyť bys ho přece pozvala na svíčkovou, kterou by si uvařila a že ti složí koks bude jeho vlastní rozhodnutí :o)))
Bože můj... Copak je to tak složité pochopit?!? :o)))
Učebnicový příklad manipulace.
Ale jdi ty brepto, to je jen umění použít ženských zbraní.
Máš pravdu, u Lucie bych tu manipulaci s koksem dokázal s přivřením oka tolerovat. Ovšem s tím, že podruhé už bych se tam neukázal.
O žádné další návštěvě také řeč nebyla :o)))
Pokud vím, řeč šla o přátelství a ne o zneužívání lidské nezištnosti a naivity.
Omyl, řeč šla o složení haldy koksu...
Tak když už tak to bylo stejně jinak - řeč šla o prosbě o složení haldy koksu za úplatu.
A ne o prosbu o rady, jak nejlépe zneužít lidské nezištnosti a naivity.
No, vzhledem k tomu, jak ty osobně jsi se hrnul s nabídkou pomoci, tak u tebe rozhodně o žádném zneužití řeč být nemůže...
Tak buď v klidu a nedělej z komára vemblouda :o)))
Což nic nemění na faktu, že ty jsi Lucii místo pomoci nabídla návod, jak někoho zmanipulovat.
Omyl, jaké bych já použila ženské zbraně :o)))
Ženská s tebou je práce... Kdo ti má ty mínus jedničky pořád srovnávat, já se jednou uklikám. :-))
Jinak mně leží na dvoře neladná hromada dvanácti kubíků smrkovýho ve dvoumetrových kusech, jak to lesní chlapi naházeli přes sebe. Je to syrový, takže to musím nařezat na špalky, ty napůlit palicí a složit, aby bylo topení na příští zimu. Tak místo kola budu žhavit řetěz pily :-)). Pomoc nežádám, zvládnu to sám. Jsem přece... no... básník. :-))
Nebo bys mohl vyhlásit akci Vyprávění o putování s kristýnou - ty bys na dvorečku seděl na podiu, vyprávěl a doléval čaj/kávu a posluchači by, aby třeba neztloustli, při poslouchání i řezali, půlili, skládali...
to není tak blbej nápad....
U řezání by tedy nebylo skoro nic slyšet, ale pokecat u štípání dřeva by asi bylo docela příjemné a večer promítání....
Poslyš básníče, jestli nadhodíš nějaký termín, který už nemám obsazený, tak bych se možná přihlásil :-)
tak by se prostě řezalo hezky postaru, bez motoru...
Tak to bychom stačili přečíst i celýho Stendhala :-))
hele když se vezme kapr a dva lidi tak to ubejvá jen o fous pomaleji než tou motorovkou. Mnohokrát vyzkoušeno. Nařezal jsme s tím metráky dřeva na ohně co jsme pořádali. Lepší tedy ale je, když jsou aspoň dvě dvojice a střídají se. Pak nám nevadilo řezat půl dne, kecalo se u toho a byla sranda.
medokážu moc představit kolik to je dřeva. Na počty kubíků jsem to nikdy nepočítal. My řezali vždycky pár stromů. Asi tak do deseti kmenů no.
Ale je fakt, že dneska si už spustu věcí, co pro mě kdysi byly běžný nedokážu představit. Třeba to skládání uhlí :-)
Tady je nabídka na párty roku s koksem, má toho metráky a nedokáže je zpeněžit. A ty nějakou svíčkovou, ty jsi tak přízemní... :-D
Lucie, zjistil jsem, že přes svoje stáří jsem hodně naivní. Když jsem teď přečetl Tvůj požadavek a uviděl 36 reakcí, myslel jsem, že se Ti již teď před domem pere několik desítek chlapů, kteří Ti to palivo chtějí odnosit. Jak vidno, mýlil jsem se.
hele, od kdy ty jsi nesmělá :-)))
normální člověk, kterej bere v práci cca 200-300 v práci na hodinu to dělat nebude ani za 500 na hodinu, protože to je docela fuška, chodit s 50kg krámem na zádech do schodů a nevyplatí se to
potřebuješ negra, kterej pomalu neumí číst a psát, aby to udělal za stovku, ale zase si domů pustit takovýho nějakýho cizího je docela nebezpečný, nanosí, okoukne, očíhne a za pár dní příde znova, až tam nebudeš, na návštěvu a určitě si něco odnese
takže musíš sehnat někoho, kdo ti to za hezkej úsměv udělá :-)
(mimochodem, každej by ti rád pomohl, ale víš jak toje, jeden je nemocnej, druhej musí bejt v práci a třetího zrovna bolí koleno z jízdy na kole a ti další jsou z daleka :-)))
Jsem nesmela odjakziva, nevsiml sis? :-)
Jasne ze poptavka na slozeni koksu neni cilena na intelektualy nebo odborne remeslniky. Kazdopadne toto tema ucel splnilo.
Chapu dobre, ze jsi se snazila mezi nami najit blbce? 8-o
8-)
Na to bych si nemusela vypisovat tema, potrefena huso! Pokud to myslis tak, ze jsem se snazila najit nekoho, kdo mi zadarmo slozi koks, tak se citim ponekud dotcena.
Jeste bych dodala, ze prave takoveto nazory me presvedcuji, ze je lepsi si vse za libovolnou cenu zaridit sama a nedavat takoveto dotazy mezi zname, protoze znami se hodi jen na prijemne traveni volneho casu, ale pri cemkoli jinem je clovek podezrivan z vypocitavosti, to opravdu nemam za potrebi.
No konečně, ale trvalo to :-)))))
ale zase ne tak dlouho
je velký rozdíl mezi známými a přáteli...
Ptej se přátel, ti tě z něčeho takového podezřívat nebudou.
Kdybych mela dost pratel, co maji cas, nepoflakuju se tady. Jak si ma clovek v mem veku najit pratele, kdyz vetsinu casu travi v praci a s detma?
Jeste by me teda zajimalo, jak to murphy s tim blbcem doopravdy myslel. Uznavam, ze jsem vcera reagovala trochu prehnane, ale nektere veci me toci, i kdyz je to mineno jen jako legrace. Poznamku o blbcich bych brala, kdybych prisla s nabidkou svickove, jak doporucovala Radka.
Jak? No třeba lukrativní nabídkou skládání koksu.
Ale stejně jako Jince mě překvapila absence ochoty těch, kteří bydlí v dosahu. Chápu to u ženáčů, přeci jenom krásná nezadaná žena v nouzi...to každá manželka zbystří. Ale u těch bez partnerek? Ohromit krasavici svaly a oslnit intelektem? Pochválit svíčkovou a děti, popít lahodného moku v příjemné konverzaci u zatopených kamen, občas přihodit rukou plnou puchýřů lopatku koksu do žároviště, Lucka by určitě i zazpívala a na píšťalku zahrála...kurňa chlapi, co byste ještě chtěli víc?
Uz nelobuj, hodinovy manzel mi tu uz beha po schodech. :-)
Hlavně jestli při tom nezapomíná ještě nosit koks :-))
Ono to totiž není jen o chlapech. Každá SOBECKÁ manželka zbystří a svýmu starýmu se o Lucii pro jistotu nezmíní. Nesobecká zbystří, protože si představí samotnou ženskou s dětmi, riskne to, a svýho starýho posadí do auta i s lopatou.
Ta druhá to udělá jen v případě, že se toho svého chce zbavit...
Evidentně ti vůbec nepřišla na mysl možnost, že by se k tobě Lucie mohla zachovat férově.
Čím to je, čím to je? :o)))
Ale to vůbec ne, jen nehodlám riskovat, že by nááááhodou mohla přeskočit jiskra - tady pak jde jakákoli férovost stranou.
Opět ti evidentně vůbec nepřišlo na mysl, že když přeskočí jiskra, lze se ovládnout a zachovat se férově. Jinak řečeno, vůbec tě nenapadlo, že bys mohla Lucii a svému manželovi jednoduše důvěřovat, že oni by se k tobě mohli zachovat férově i v případě, že jiskra přeskočí. Čím to je, čím to je?
Ta jiskra může přeskočit kdykoli a kdekoli.
Ty, ani hromada koksu, na to nemáte rozhodující vliv.
jistě, může se stát kdykoli cokoli a má-li se to stát, také se to stane.
Na jednu stranu tvou úvahu chápu, rozumím a souhlasím. Na druhou stranu chápu a rozumím i Radce. Také vím, že mne může kdykoli přejet auto, ale to neznamená, že prřed něj skočím a budu zkoušet, jestli to ubrzdí nebo ne...
No jistě, pokud svému partnerovi nedůvěřuje, nebo pokud uvažuje ve smyslu podle sebe soudím tebe..
Navíc tvůj příklad s autem je špatně. Musel bys býval napsat "ale to neznamená, že se neodvážím přejít ulici"
Tak tohle jen tvoje interpretace a být tebou bych nahodila zpátečku, protože začínáš zacházet příliš daleko.
Tvoje dobrá nálada zmizí v okamžiku, kdy se tě něco osobně dotýká.
Zatímco u jiných to máš přesně naopak - čím více se toho druhého dotkneš, tím lepší máš náladu.
smím se zeptat co se děje, že do Radky ryješ už tolikátým příspěvkem?
A není to jen v tomto vláknu.
Ne, že by mi do toho, co je mezi vámi něco bylo, ale nebaví mě to čís,t a když už to cpeš veřejně, bylo by dobrý buď veřejně říct proč a nebo si to nechat do soukromí. Tedy podle mne...
Jako jak, reju? Jednoduše s ní nesouhlasím. Ona nesouhlasí se mnou. A tak pořád dokola.
a stejně tak nikdo nenutil tebe vůbec začít útočit a nikdo tě neutil dvacetkrát reagovat...
Já si uvědomuju, že jsme všichni svobodní a nikdo nás nenutí. Opravdu.
Já se jen zeptal na důvod, toť vše...
Rozhodl ses mi neodpovědět, což je tvé právo a já ho respektuju a tím končím.
@Jurimír: Pokládáš otázku, na kterou znáš odpověď, budiž, nic proti tomu nemám. Jen bohužel nevidím jediný důvod, proč na ni odpovídat, omlouvám se.
Správně jsi pochopil, že nejlépe se zavděčíš tím, KOMU tu otázku položíš.
K čemuž ti opravdu upřímně gratuluji, zasloužíš si mít to, co mít chceš.
neznám odpověď. Nejsme jasnovidec a nevidím ti do hlavy. Kdybych znal odpověď neptal bych se. Fakt. Ale uznávám, že mi do toho nic není a nemusíš mi odpovídat, nechceš-li. Jen jsem to zkusil...
komu jinému než tobě bych měl pokládat otázku na tvé pohnutky??? Fakt ti nerozumím...
za přání ti děkuji, přeji ti také, aby se ti splnilo to, co si ze srdce přeješ.
@Jurimír: Ale vždyť já ti odpověděl úplně jasně:
NESOUHLASÍM S TÍM, CO ZDE RADKA PÍŠE.
Jestli tedy chceš, klidně se na to za chvilku zeptej znovu, já ti odpovím to samé, popř. to zde klidně jen pro tebe napíšu i desetkrát.
aha, pak promiň. Bral jsem to podle sebe. Pro mne nesouhlas není důvodem útočit a navíc v mnoha příspěvcích najednou a v tolika vláknech. Ono to zvenku prostě vypadá jako že tě neuvěřitelně vytáčí cokoli napíše či řekne a že tě prostě vytáčí její samotné existence a přítomnost na tomhle fóru. Jestli je pro tohle vše důvodem jen prostý nesouhlas s nějakým jejím názorem pak tomu nerozumím a nenapadlo mne to.
Děkuju za vysvětlení a odpověď a omlouvám se, že jsme nepochopil hned na porvé. Někdy mám dlouhé vedení a když je mi to cizí, tak mi to tuplem dlouho trvá. D9k za trpělivost.
První otázka zní: "Ono to tak zvenku vypadá", nebo zde prezentuješ svůj čistě subjektivní, čili zaujatý názor?
Druhá otázka: Pokud konstatuji realitu, případně vyjádřím svůj nesouhlas, je správné toto jednání označit za útočení?
Třetí otázka: Opravdu je ti střízlivé uvažování tolik cizí, že jsi měl zapotřebí se v tom takhle jednostranně angažovat?
První odpověď zní: Samozřejmě je to můj čistě subjektivní názor zvenčí jako cokoli, co jsme sem kdy napsal, pokud jsem necitoval.
Druhá odpověď zní: záleží na tom JAK! Dá se vyjádřit nesouhlas, dá se útočit, dá se urážet... Nejde o to zda nesouhlasíš, ale JAK to prezentuješ.
Třetí odpověď zní:
Bylo toho tzde tolik, že jsem se prostě zeptal.
Mě je vážně fuk, co mezi sebou máte, je to vaše věc, jen když musím být spolu s ostatnímy svědkem výsledku, chtěl jsme znát příčinu. Nečekal jsem, že si budem psát tolikrát a upřímně řečeno mě to už nebaví.:-( Nic positivního mi to nepřináší...
Nechejme toho...
Mrzí mě to, ale musím to napsat jasně, třetí otázku ti tedy položím znovu tak, aby ti bylo jasné, o co přesně mi jde: Opravdu si myslíš, že je zapotřebí zastávat se ženské, která zde dlouhodobě ukazuje agresivitu a bezcitnost vůči vybraným jednotlivcům? Chápu, že o mě si můžeš myslet to samé, ale to teď nechme stranou, teď se tě ptám na Radku.
Ale já se jí přece vůbec nijak nezastávám??? Celou dobu jsem se na ní dokonce ani vůbec neptal. Ptal jsem se na tebe...
Nemyslím si, že by měla Radka zapotřebí, aby se jí někdo zastával, je dospělá a svéprávná, zvládne to sama. Když mám pocit, že se chová agresivně, také se jí ptám na důvod. Ona mi, narozdíl od tebe, celkem normálně a přímo odpoví.
A jestli narážíš na Medvěda, ano jsem si, asi jako všichni tady, vědom toho, že k němu eufemisticky řečeno nechová zrovna přátelské city a vzhledem k tomu, co vše mezi nimi proběhlo, ani jednomu z nich se nedivím, ale nechápu jak to souvisí s tebou a už vůbec jak tvoje otázka souvisí s tím, na co jsem se ptal...
ještě pro tebe poslední věta na závěr, abys neměl pocit, že jsme někde na nějaký straně něčeho apod. Máš k podobnému dělení sklony. Přestože se Radka s Medvěděm vzájemně nesnáší, oba je považuju za přátele, s oběma dikutuju a nevidím důvod k jiné své reakci, protože je mám oba rád.
@Jurimír:Takže asi takhle, no. Pokud necháte volný průběh diskuzím mezi mnou a Radkou, občas na sebe s Radkou narazíme, zajiskří to, a zase to na čas skončí. Z tohoto komára vznikají velbloudi hlavně tím, že se do našich diskuzí angažuje velké množství Radčiných přátel, proti čemuž ona nikterak neprotestuje..
@Ifča:Na rozdíl od tebe přesně vím o čem píšu, navíc se zde pohybuju o několik let déle.
To Heras:
Tak už dost.
Jestli nechceš, abychom se motali do tvých soukromých sporů, tak je neventiluj veřejně.
A ohledy stranou:
Já nevím co ty proti komu máš a nechci to vědět, ale kdybys napsal o mně tolik svinstev, obvinění a nařčení, jako tady předvádíš s Radkou, a zdůvodnil to svým záhadným "já vím o čem mluvím", tak bych ti osobně přišla nakopat prdel.
@Lanna: Nenapsal jsem nic nepravdivého.
Takže pokud to co píšu považujete za svinstvo, nepřičítejte to na vrub mně.
Já tady ty Radčiny svinstva klidně dopodrobna popíšu, jestli o to tak stojíte. Klidně založím nové téma, aby to bylo přehledné.
A to samé, prosím napište Radce. Vysvětlete jí, že jestli chce, aby se lidé v této diskuzi chovali slušně, ať začne především u sebe. Druhá na řadě byste měla být evidentně vy.
Tak dost! Ja chci, abyste se tu chovali slusne vsichni. Pokud si chcete roztrhat obcanky a rozbijet babovicky, jdete to prosim vsichni delat nekam jinam. Jste jak mali a zaslouzite si tedy stejne reseni, jako aplikuju na deti: Je mi jedno, kdo a proc zacal a koho se co dotyka, jestli toho nenechate, dostanete na zadek vsichni!
Co si to dovoluješ? Hodila snad po tobě měčem nějaká vodní coura? Všichni jsme si rovni!
http://www.youtube.com/watch?v=6S0dyN1H9dc
1....je to RADKA (ta mrcha agresivní, která je zlá, prolhaná a má tu spoustu ratlíků)..
2....je to ŽENA, která je rázná
3....zajdi do Luxoru, kup jednu knihu a myslím, že pochopíš
Nebyl sis šňupnout zbytku toho koksu?
Jiskra u hromady koksu?
To je opravdu dost nebezpečné! Aby to nedopadlo špatně!
Klid! Jiskra je u koksu zcela bezpecna, vis jakou ma zapalnou teplotu?
No koksem jsem nikdy netopil, tak se nechám poučit.
Když tak o tom přemýšlím, volila bych variantu 3. Do rizika bych nešla:-). To raději vezmu další dva kýble:-).
Možná bych i tu putnu unesla:-))))
Já bych to asi risknul. Zastávám názor, že co se má stát, stane se. Taky by to šlo zařídit například tak, že chlap bude nosit putnu, manželka s Lucií mu ji budou společnými silami nakládat. Když se chce, řešení se najde :o)
No já jsem to zkusil navrhnout manželce, jestli by nevzala břicho a Matesa a nejela dělat Lucii a chlapečkům společnost, zatímco budu nosit koks.
A než jsme vymysleli, jak nejlépe na to, objevil se hodinový manžel a mě se ulevilo.
Každopádně, kdyby brigádník nakonec neklapnul, mohli bychom nejspíš v neděli odpoledne dorazit.
Presne si nepamatuju, v jakem stadiu ma Lenka bricho, ale uz se ji to blizi, ne? Kdyby potrebovala termin popohnat, tak mi kdysi radili, ze je na to dobry behat do schodu se zatezi (treba s koksem) :-)
Ale i presto, ze uz koks je pod strechou, se s vami nekdy rada uvidim.
nevím, těžko poradit....
Když jsem změnil své životní návyky a přestal kouřit, jísta maso a hlavně chlastat, přestal jsem se vídat s okruhem lidí, které jsem předtím řadil do přátel. Ne, že bych chtěl, ale oni nechodí jinam než do práce a do hospody a já jsem zaměstnán jinde a do hospody jsem přestal chodit, tedy nebyla šance se potkat. No a upřímně když jsem se stavil třeba na čarodejnicích, zjistil jsem, že si s nima vlastně nemám už moc co říct. Vykládali jsme si opilecké historky z kdysi, jinak se nebylo o čem bavit :-(
Tady jsem objevil lidi, kteří se postupně stali mými přáteli. Někteří velmi dobrými přáteli, protože s nima mám společného mnohem víc než jen zálibu v jízdě na kole. Jmenovat nebudu, protože bych určitě na někoho zapomněl, ale oni vědí :-)
Joga mi dala další okruh přátel zase uplně z jiného soudku a uplně jiného ražení a jsem za ně také strašně rád.
No a teď se potkávám s lidma, kteří jsou skoro stejně praštění jako já. Nemusím vysvětlovat svoje pocity, duševní pochody a hlavně zážitky a filtrovat je při rozhovoru, protože většina lidí na věci, jež potkávám či používám běžně nevěří a rozumíme si téměř beze slov a posunujeme se na své cestě životem.
Někteří samozřejmě jsou ve více těchto okruzích zároveň:-)
Nemám recept na hledání přátel, ale jsem přesvědčen, že když se člověk něčemu věnuje s nadšením a láskou, najednou se začnou objevovat lidé s nimiž to může sdílet.
Lucie, prosím Tě, dej vědět, jak to s tím koksem doladlo. Spolehlivý hodinový manžel je k nezaplacení.
Jo a ještě, kdo nakonec snědl tu svíčkovou a zda se byl Heras aspoň podívat :-))
Ten by se mohl dostavit až bude lucie hledat řezivo k pile :o)))
Myslim, ze by spatne horel, radeji chodim na sousky do lesa. :-)
Pokud budeš chtít, přijedu a s motorovkou tě naučím, vysvětlím, dřevo ti nařežu, s motorovkou mě to baví skoro stejně jako na kole :o)
Můžu přivést i svoji silnou pilu zn.Stihl na případné silné kmeny, které by tvoje motorovka případně nezvládla.
Nejsem nebezpečnej, navíc bych přijel i se ženou a se synem, aby to šlo rychleji.
Svickovou jsem teda zatim nevarila, dnes mam v planu musaku s dyni :-) Hodinovy manzel pohrdl putnou a beha s kyblama. Uvidim, jak dlouho bude jeste behat :-) Ja osobne vic nez 6 metraku za den nezvladnu. A kdyz jsem detem rekla, ze nebudu skladat koks sama, byly smutne, ze mi nebudou pomahat s kbelickama na piskoviste :-) Je uzasne, jak male deti chteji delat vsechno, co dospeli, a do prace se samy hrnou.
Toz hlasim, ze hodinovy manzel ma slozeno za 3,5 h...
Já teď zkoušel jen tak pro zajímavost googlit "hodinovou manželku" a nějak to není rozšířené. Zvláštní:-)))
Asi maji zauzivanou jinou terminologii...
Koukej, co jsem vygooglil. Cituji:
"HODINOVÉ MANŽELKY-Můžeš nás mít všechny.Jsme tu pro tebe Nonstop. Jsme něžné i chlípné a budeme si tě hýčkat"
Z toho jsem fakt jelen....:-))))
Tomu se rika hospodyne nebo prostitutka, podle toho, na jake sluzby ji chces ;-)
a když na obojí, ale jen na hodinu dvě denně, tak s etomu říká jak? :-D :-D
Co kdyz shani kombinaci? 8-o
Univerzál nikdy nedosahuje kvalit specialistek :-))
Tak prostitutky prý bzdlí v bordelu. Už to tak nějak naznačuje, že to neuklidí. Tak já asi snad raději tu hospodyni:-)))
Hromádka koksu a jakou to tady udělalo radost :-))
200 odpovědí k tématu Brigádník na koks! Nikdo nepomohl, ale každej k tomu měl co říct... Zdá se, že se všichni více méně znáte a každá diskuze se oddálí od tématu na 100 kilometrů. Takovej cyklofacebook, co? Proč nejdete do hospody si to všechno povědět? Ale mně je vcelku jedno, nic proti, jste jedna velká banda, ale občas to chce trochu víc času vypátrat užitečné informace k danému tématu. "... copak jmelí, ale jmelí!"
Tak...hlavně, že jsi k tomu měl co říct i ty:-))))
Ona ta republika není sice dvakrát velká, ale když bych se měl sejít s Hekynenem v hospodě na půl cesty, byla by to i tak docela štreka.
Užitečné informace jsou perly v hromadě písku. To se tady přece řeší pořád. Když se tady nebude tlachat, bude tu seriozno a nudno.