Mám v plánu vyrazit do Rakouska na kole..ale chtěl bych se trochu připravit a tak zhruba naplanovat trasy. Neporadíte někdo nějaký dobrý cykloatlas nebo nejakého průvodce cyklostezkama Rakoskem?? Smaozřejmě ideální by bylona webu ale nebráním se ani tištěné formě...
Nevím, odkud jsi, ale v Brně je prodejna Geodezie Brno, kde mají snad jakoukoliv u nás sehnatelnou mapu. Čekal bych, že něco podobného se najde v každém větším městě. Kde by se dala sehnat netištěná mapa na netu, to bohužel nevím.
Kde je ta prodejna?
Na rohu Dvořákovy a Sukovy nebo Dvořákovy a Vachovy, mě se ty dva rohy pletou a nikdy nevim jistě, kterej to je. Vchod je přímo z rohu ulice a je to tam dost velký. Ségra tam včera kupovala plán Helsinek.
V naší internetové prodejně si můžete objednat všechny cykloatlasy a cyklomapy vydané rakouským vydavatelem Esterbauer - jejich seznam je na stránkách vydavatele http://www.esterbauer.com/
Jsem docela zvědavá, jak pochodíš. V Rakousku jsou totiž oblasti, které nejsou do turistických map vůbec přenesena...
Je to o tom, kam konkrétně se chystáš.