http://zalom.blog.idnes.cz/c/211335/Jsem...
Co na to říct? Takový je pohled výrané části občanů a samozřejmě je částečně pravdivý. Aby se zbytečně nejitřily vášně a nenávisti asi by měli organizátoři podobné názory brát v úvahu a třeba někde i krapet ubrat.
Správně, správně, nebudeme se tady přece hádat. Já si naopak myslím, že vášně a nenávisti tady pravidelně jitří lidé, kteří nedokáží tolerovat právo podobné akce organizovat. A že by se to tedy nemělo přičítat na vrub organizátorů těchto akcí.
Jak kdy a jak kde a jak jak.
Například právo organizovat cyklojízdu v sobotu mi připadá jako pokrok proti právu organizovat cyklojízdu v odpolední dopravní špičce pracovního dne.
Řádně ohlášená a povolená cyklojízda s jasně definovaným dopravním omezením je dozajista lepší než divočina pořádaná v nejhorší nasrávací čas pro lidi kteří se dopravují z práce, tedy v čas kdy vypuknutí vášní jednoho či dvou spěchajících debilů v autě hrozí jaksi víc a může vést k nedozírným následkům.
Takže sobotní řádbně oznámené a schválené a prostorově definované cyklojízdě dávám palec nahoru :D