Jo, dobře udělalas, já to už vůbec neotevřel.
Tak já něco bez čukolády (kakaa), bez alkoholu, ale pořád mě nenapadá, jak tam dostat ten mák. Takže asi bez máku...
A vůbec - každý by se měl nejspíš držet toho, co vozí obvykle, abychom věděli, u koho co hledat :-)
Hele, Jířo, teď mě tak napadlo, jak to, že jsi byl namydlený, když neustále tvrdíš, že mýdlo nepoužíváš?!?
Ale hezky jsi si to vymyslel, jen co je pravda, tak teď kápni božskou, kde ti ty nohy ujely :o)))
Já zase nechápu, jaktože používá vodu z vodovodu :-)
ale to já netvrdím a nikdy jsem netvrdil???
já používám ručně vyráběný mejdlo.
Ale klouže jako to obyč.
to jo klouže rostlinnej olej i sádlo z prasete, to je jasný...
Juri, včera jsem potkala jednoho pána od vás z vedlejší vesnice a povídal, že potkává často nějakého postiženého na takovým nízkým kole. podle popisu jsi to byl ty a tak jsem mu vysvětlila, že ale vůbec nejsi postižený, že jen jezdíš na lehokole. Tak už se raději nemydli.
no já tady a v okolí jednoho postiženýho na handbiku potkávám, třeba i chlapík potkal jeho.
Ale jinak já jsem přece taky postiženej. Na hlavu :-D :-D
Já bych se třeba i nebyl vůbec, ale oni lidi okolo by měly po čase jinej názor:-) Já vím, že to svědění a blbý pocity po čase přejdou..
Aby to nezapadlo...
Trasy (mapy):
http://www.nakole.cz/diskuse/13685-podzimni...
Stručný textový popis tras:
http://www.nakole.cz/diskuse/13685-podzimni...
tak nejedu.
Sice jsme s edneska nechal uschopnit a nějak s tím budu muset přežít v práci, ale dovolenou nedostanu, když jsme v práci tenhle tejden nebyl a krom toho se s tím moc jezdit nedá a kdybych se do toho praštil, tak...
Mějte se tam hezky a třeba se s váma zas někdy někde potkám.
Tak se co nejdřív dej do kupy.
díky, budu se snažit...
jinak to trochu rozvedu.
tak sice nejsem ani náhodou zdravej a bolí mě půlka těla, ale nechal jsem se dneska uschopnit, protože potřebuju prachy. Tak mi ruku aspoň namatlali nějakou mastí, slíbil jsem, že jí budu šetřit a nesmím se do ní ani ťuknout natož praštit.
No dobrý.
Vyšel jsem ven před středisko a třicet metrů za bránou jsem blbě šlápnul a zvrtnul si na chodníku nohu.
Jak tak natejkala, tak jsem přemejšlel, jestli se tam mám vrátit a co se mi už tím hergot snaží Bůh furt říct!
Došel jsem k závěru, že Létající špagetovou příšeru, která vysmrkla náš vesmír z jednoho konce makaronu, asi nasralo, že jsem spotřebu špaget snížil v posledních týdnech a možná měsících na nulu.
Koupil jsem dvoje celozrnný špagety a šest rajčatovejch protlaků ve zdravý výživě a doufám, že z toho už budu venku.
Hele, to chceš říct, že tam za invalidu budu sám ?? Když bys chtěl, mám jednu francouzsku volnou, já chodím taky jenom s jednou ;o))
Jak tomu mám rozumět? Jířa nejede a Holfi je nějakej nepohyblivej? Tak to se tam budem doplňovat - levou nohu mám v tý stahovací punčoše, vypadá, jako by byla z umělý hmoty :-)
Já se hlásím k invalidům také už 12let.Při tak vysokém počtu zraněných uvažuji zda nenechat kolo doma,oprášit francouzské hole, vzít krosnu na záda a vyrazit zítra pěšky.
Teď mě napadá, že organizátoři něco podcenili. Mají šéfa pro plánování tras, šéfa pro ubytování a organizační záležitosti, šéfa pro sekci "matky s dětmi". Ale kdo bude šéfovat "kriplsekci"?
8-))
Já bych teda věděla, ale to se neodvažuji vyslovit :o)))
Hele, ale není "kriplsekce" příliš tvrdý název?!?
Nemohlo by to spíš být něco jako "cykloPTP"?!?
Jakože budete stavět stezky jo?
jak MY?!?
Já se do téhle sekce nehlásím, já ještě sekci vybranou nemám!!!
Ikdyž - malej-jarda bude mít sekci "otec s dětmi", tak si můžu v poklídku nechat svoji "matku s dětmi"
Anebo založíme s Burajdou sekci novou - "BB" :o)))
...houby božstvo, Hekynen zase zmínil trasy...měli by jsme mu to zakázat, dokud je ještě někdo celej:)
Přesně tak. Jak jsem to viděla, hned jsem si říkala, kdo bude další, ale Jířa to statečně vzal na sebe :o)))
Nechtěl jsem to napsat... Nejdřív Kominík.. Nu, dobrá, náhoda, stane se... Pak Jurimír... Nu, další náhoda...
Ale budiž...
Hernajs, nebylo by prostě lepší chlapsky si přiznat, že na to NEMÁM?!? A jet trasu matky s dětmi? Anebo rovnou pro sicht nevyjet z kempu vůbec? To fakt musíte tak složitě (a bolestivě) maskovat?!?
:-)))
Tak se dívám,že ve Valticích to Vinobraní stihnem...
Už balíte ??
jo...
Kdo se hlásí do sekce Otec s dětmi, ať dá vědět.
jak je to s těmmi dětmi? svěřila bych vám maninku se Štěpánem. Jo a ještě jeden dotaz je potřeba si brát spacák nebo povlečení je v ceně ubytování, tedy v těch 200,- ?
Spacák si vem. Až tě dojdou peníze, můžeš ho prodat ...
8-)
půjčovala bych ho za poplatek :-)
Spacáky nejsou třeba. Povlečení je ceně. Toť asi vsjo co Vás ještě zajímalo.
A co deti? Maji si kde hrat? 8-)
Na gauči. Dovezeš ho nééé? :-)
http://leleknakole.rajce.idnes.cz/Lukavice_-...
Název sekce se mi moooc líbí, ale asi mi to neprojde, takže to vidím na sekci otec a matka s dětmi (vozíkové). Dorazíme někdy ve středu odpoledne/vpodvečer a hodláme zůstat do neděle do oběda, nocleh ve stanu.
Posilam vam hezky pozdrav z Boskovice. Uživam cely den v Boskovice na odpočinek. Brzy jdu prohližet na zamek,western.salon,zriceniny,atd. Zitra na Moravske kras. Brzy dalši dni už na vam vitat :-)
Užila jsem na Dlouhe strany :-)
http://pocasi.idnes.cz/ Od 24.9. do dneska krasne sviti slunce. Doufam do nedele porad sviti :-)
Milí přátelé - ještě dnes dopoledne jsem si myslel, že vás zítra uvidím, byť bych se dostavil bez kola a jen na dva dny. Bohužel dnešní odpolední sonografie tý mý ucpaný nohy nedopadla ok, spíš ko. Zřejmě to vypadá tak, že budu moc rád, když se z toho vylížu do konce roku. Takže jsem to musel přehodnotit a s lítostí říkám, že nemůžu přijet.
Budu na vás myslet, užijte si to. Fakt vám závidím.
Ai, tentokrát bez smajlíka.
Konečně jsem dneska důkladně prohlídnul kolo a zjistil, že při bouračce neutrpělo žádnou zásadní viditelnou škodu. A když jsem ho byl teď jen tak narychlo projet, žádné zranění z boje se nijak moc neozývalo :)))
Takže s vámi přátelé přeci jen něco zkusím odjezdit ;)
Ahoj, i když jsem "místní" tak se bohužel nestíhám zúčastnit celého srazu. Přesto bych si s vámi rád projel aspoň čtvrteční trasu. Vím, že je to asi předčasná otázka, ale v kolik asi hodláte vyrazit, abych se stihl za vámi včas dopravit?
Ahoj. Obvykle tak o půl desáté, v deset. Dojedeš do kempu nebo se přidáš na cestě?
Dojedu do kempu, mám to z domu nejblíž. Tedy pokud platí, že se ve čtvrtek jede okolo jezer.
Jedem kolem jezer...
Odjíždím do kempu, takže další věci okolo srazu možno řešit jen telefénem. Na brzkou shledanou.
Diky za peknou vyjizdku a taky za to, ze jste to vydrzeli s mym lupanim...
Posilam odkaz na Wikipedii na tu super muru co jsme pozorovali na Nesporce. Jen mne mate, ze je pry nocni...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dlouhozobka_sv%C3...
Zdravím všechny na sraz, bylo to super a těším se na jaro.
Omlouvám se, ale nedorazím ani na sobotu a neděli autem jak jsem plánoval. Chytil se mne nějakej bacil a jsem dost hnusně nachlazenej, žeru ibalgíny a kapu do nosu, skoro jsem nespal. Mrzí mne to, ale nejsem k tomu. Sorry.
Užívejte hezký počasí, závidím. Ahoj příště.
http://www.nakole.cz/diskuse/13839-podzimni...