http://gadgets.vtm.zive.cz/powerwheel...
Sem jsi myslel, že je to hoax a..
Další typická předražená zbytečnost moderního světa plného absurdních ultraeatenloserů a ultramusclebuilderů.
MiniSpining namontovaný na kolo.
Místo jízdy do kopce, jízdy proti větru, v terénu na těžký převod si na kolo moderní člověk má pořídit zařízení za 1200 dolarů, tedy v ceně nového kola ?
To mě může milovat vážení :D
Výborně. Ještě bych přidal na každou nohu po deseti kg závaží, na hřbet pytel písku a do kapes něco šutříků.
.....a my idioti kupujeme co nejlehčí kola, který co nejlíp pojedou. Jak zpátečnické :-)
Jak kdo... chodím na střelnici, a vedle je tělocvična.
Tam mají několik kol, strašně těžkých, při šlapání to jaksi drhne, ale stejně to nikam nedojede, pže se to opírá o zem dolní části rámu. Má to náhon na přední kolo, ale to nedosáhne na zem, a zadní tomu chybí úplně.
Občas to teda nějaká parta lidí a ženských zkouší, šlapou jak šílení, jejich bachařka na ně řve "ze sedla, ze sedla, přidáme, ještě, ještě chvíli vydržíme" - a tak podobně, jsou z toho celí uřícení, ale nevšiml jsem si, že by se někomu podařilo s tím nějak významněji popojet...
Takže co nejlehčí a rychlý kola jsou jeden směr, a pak těžký kolo, který vůbec nejede - opačný extrém. To jsou dva současné trendy. Tadyten zpomalovač, to je asi pokus o nějaký kompromis.
Kámoš měl kdysi na zimáku v sedlové trubce nacpáno asi 3 kila železa, aby si líp zatrénoval . -)
Když pak sedl na letňáka, tak mu to fakt frčelo.
Znám jednoho, co za sebou tahal pneumatiku. Já jsem to zdokonalil; já tahám pneumatiku ssebou... :-))
Tohle dělají v Rusku hokejisti, bějí s pneumatikou na laně, vyprávěl to jednou Jágr v televizi.
To dělala Kratochvílová a její rekord stále platí, tak asi na tom něco bude
Ve věku, kdy jsem si začal uvědomovat rozdíly, myslel jsem že je to Jarmil Kratochvíl a komentátor se seknul.
Však taky tehdy šel fór, že Kratochvílová a Fibingerová se při mistrovství na ubytovně porvaly. První jmenovaná druhou nakopala do koulí, protože ta jí vzala holící strojek (na vysvětlenou pro mladší - tehdy ženy běžně žádné holící strojky nepoužívaly)
tenhle zpomalovač funguje obdobně a je s ním větší sranda..
Kor když nechce jet dál :-)